Kapcsolat

Film

Mégsem debütálhat szeptemberben a Resident Evil reboot mozi

Szerencsére nem annyira drámai a helyzet.

blank

blank

Habár a Resident Evil jubileumi, egész pontosan 25-ik születésnapja apropóján egy minden téren bő lére eresztett esztendőnek néznek elébe a franchise rajongói, a dolgok jelenlegi állása szerint azonban az élőszereplős Resident Evil reboot mozi sajnos nem kerülhet bemutatásra szeptemberben, és egy kicsit tovább kell várni rá az eredetileg tervezettnél – olvasható az Eurogamer cikkében. A gyártó Sony Pictures az új premierdátumot november 24-re tűzte ki, a csúsztatás oka pedig természetesen ez esetben is a koronavírus-járványhelyzet, no meg az ebből fakadó premier-dobálások a filmkészítők részéről.

Persze a manapság minden téren képlékeny időszakban már semmin sem érdemes meglepődni, főleg akkor, ha egy filmbemutatóról van szó – elég csak a hányattatott sorsú Fekete Özvegyre, a Venom: Let There Be Carnagere vagy éppenséggel a Denis Villeneuve-féle, vadiúj Dűne feldolgozásra gondolni. És ugyan több stúdió is behódolt a lépéskényszer istenének, és inkább amellett döntött, hogy streaminges vagy digitális kölcsönzésre (VOD) lehetőséget adó platformon mutatja be inkább produktumát, a Sony azonban határozottan azok táborát erősíti, akik mindenképpen a gyöngyvásznon szeretnék leszállítani filmjüket a nagyérdeműnek. Hogy végül sikerülni fog-e tartani a tervet, az még a jövő zenéje, sok minden változhat addig, úgyhogy azért nem érdemes készpénznek venni a Welcome to Raccoon City alcímet viselő Resident Evil reboot novemberi premierjét, ahogyan azt sem, hogy ténylegesen is a nagyvásznon láthatjuk majd.

blank

Szomorkodni ugyanakkor nem érdemes, hiszen addig sem fogunk hiányt szenvedni resis tartalmak terén: májusban érkezik a Winters família kálváriáját továbbmesélő Resident Evil: Village, illetve a Netflix is megörvendeztet minket egy, a játékokhoz (főleg a 2. és 3. részhez) szorosan kapcsolódó animációs sorozattal, amely az Infinite Darkness címet viseli, igaz, pontos dátumot még nem kaptunk a kaliforniaiaktól, és csupán az tudható, hogy valamikor az idei év során fog felkerülni a médiaszolgáltató platformjának kínálatába.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak