Kapcsolat

Film

Megvan a Pókember 3 alcíme

Nem tört meg a hagyomány.

blank

blank

Mióta a Sony kölcsön adta Pókembert a Marvel Studios-nak, a képregényes stúdió azon van, hogy a lehető legemlékezetesebbé tegyék a karakter felbukkanásait. Ehhez pedig a korábbi produkciókhoz fordultak segítségért, hiszen már hivatalos, hogy a 2014-es A csodálatos Pókember 2-ben látott Elektro (Jamie Foxx), valamint a tíz évvel korábbi, Sam Raimi-féle (Gonosz halott) Pókember 2 antagonistája, Doktor Octavius (Alfred Molina) is tiszteletét teszi Tom Holland (Mindig az ördöggel) falmászója mellett. Na meg Benedict Cumberbatch (SherlockKódjátszma) varázslója, Doctor Strange is, hogy hivatalosan is megnyissa nekünk a multiverzumot, ami által olyan karakterek is lehet, hogy beözönlenek majd, mint a régóta pletykált Konyha ördöge. A rajongók mindenesetre tűkön ülnek, és falnak minden információt, ami napvilágot lát a produktummal kapcsolatosan. A minap azonban a szokásosnál is nagyobb öröm érte őket, kiderült ugyanis, hogy milyen alcímmel jön a harmadik felvonás – igaz, a hivatalos bejelentésig picikét rögös út vezetett.

Történt, hogy a sorozat kedvenc triója, Tom Holland, Zendaya (Eufória) és Jacob Batalon (Behavazva) az Instagramon őrültködött egy kicsit. Mindhárman megosztottak egy-egy soha nem látott fotót a filmből, majd a következő képen teljesen különböző alcímet adtak a Pókember 3-nak. Holland posztja szerint a harmadik részt Phone Home-nak, azaz Hazatelefonálásnak fogják hívni, Zendaya a Homeslice névvel próbálkozott, ami nagyjából Cimborát jelent, Batalon pedig a Home-Wrecker címet adta a folytatásnak, ami a házasságba – vagy a kapcsolatba – beférkőző szeretőre utal. Bár mindez nagyon kreatívnak tűnik, a három muskétás kicsit messze járt az igazságtól: a Pókember 3 végső alcíme ugyanis No Way Home (Nincs hazaút) lesz, ami több dologra is utalhat: egyrészt folytatódik a hagyomány, hiszen az előző két film alcímében (természetesen az angol eredetiben) is szerepelt a Home szó, másrészt Peter Parker élete fenekestül felfordul, miután az Idegenben végén mindenki számára kiderült, hogy ő Pókember, harmadrészt arról is szó lehet, hogy ezzel már az említett multiverzumra céloznak, és a falmászó egy alternatív univerzumban ragad, ahonnan nem tud majd hazatérni – és ahol talán Tobey Maguire (A nagy Gatsby), illetve Andrew Garfield (A fegyvertelen katona) hálószövőjével is összeakad egy baráti csevejre.

Ezzel kapcsolatban viszont nincsenek túl jó híreink, Holland szerint ugyanis a két színész nem fog feltűnni a filmben – persze, könnyen lehet, hogy csak füllentett, nehogy idő előtt elsüsse a nagy poént. Ezen kívül arról is beszélt, hogy a No Way Home-ban helyett kapott egy olyan elképesztően látványos jelenet, melyhez foghatót eddig még nem láthattunk semmilyen szuperhősös moziban, illetve hogy hiába jár le a szerződése, akár tízszer is eljátszaná Pókembert, ha a Marvel – na és persze a Sony – is azt szeretné.

A Pókember: No Way Home jelen állás szerint december 17-én, amolyan előkarácsonyi ajándékként érkezik a mozikba, ugyanakkor azt fontos kiemelni, hogy a stúdió csak és kizárólag a gyöngyvásznon fogja bemutatni, tehát a streaminges megjelenés kizárva, ha pedig a pandémia addig sem csillapodik, akkor erre nem is kerülhet sor a tervezett időpontban.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak