Kapcsolat

Sorozat

Előzetest és bemutató dátumot kapott a Sabrina hátborzongató kalandjai fináléja

Friss előzetes lengeti be a Sabrina hátborzongató kalandjai fináléjának premierdátumát.

blank

blank

A Roberto Aguirre-Sacasa által megalkotott Sabrina hátborzongató kalandjai azon kevés tévés spin-off közé tartozik, aminek sikerült felérnie az anyaszéria sikeréhez – ez esetben a Riverdalehez. Ugyanakkor ez még koránt sem jelenti, hogy a Netflix abszolút sikerként könyvelhette a Warner Bros. / CBS-től vásárolt portékát. A Sabrina megkaparintását követve a 2. évad még hozta az előző szezon minőségét és persze nézőszámát, ellenben a harmadik etappal, ami már bőven az elvárások alatt teljesített. Nem is kellett több a gyártó cégnek, júliusban maga Aguirre-Sacasa jelentette a szomorú hírt, ami szerint kaszálni kénytelenek a produkciót. Ami viszont némi vígasszal szolgált, hogy ez nem pálcaütésszerű módon következett be, ahogy az a legtöbb esetben lenni szokott, hanem egy negyedik évaddal, ami még pontot tesz Sabrina Spellman története végére. Mindemellett a showrunner akkor azt is elhintette, hogy erre még idén sor kerül.

Nos, mint az most a premierbejelentő előzetesből kiderült, ez épphogy az idei év keretei közt valósul meg, ugyanis a Sabrina hátborzongató kalandjai 4. évada december 31-én, egy csütörtöki napon kerül képernyőre, szokás szerint egyben, nyolc 60 perces epizód képében.

A finálé története pontban ott veszi fel a fonalat, ahol az előző abbamaradt: miután Sabrina a Pokol élére került, Lucifer trónjáért rögtön meg kellett mérkőznie a bitorolni akaró Caliban herceggel. Eközben Greendaleben egy ősi szekta is felbukkant, akik saját istenük feltámasztásával mindent elpusztítottak, a tiniboszrokány pedig épp egy paradoxontól terhes időutazással szeretne rendet tenni imádott kisvárosában.

Érdekesség, hogy bár a sorozat véget ér, nyár elején elrajtolt a Sarah Rees Brennan által jegyzett Boszorkányszezon című könyvsorozat (Magyarországon a Könyvmolyképző gondozásában), amibe ti magatok is beleolvashattok, ha pedig elnyeri tetszéseteket, akár be is szerezhetitek EZEN A LINKEN keresztül. A sorozatnak egyelőre csak az első kötete olvasható anyanyelvünkön, ami a netflixes sorozat előzményeként szolgál, de a kiadó már jelezte, hogy decemberben érkezik a folytatás is.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak