Kapcsolat

Filmek

Megvan, ki adja Claptrap hangját a Borderlands filmben

Robotnak születni kell.

blank

blank

Ha más miatt nem, a Borderlands-mozi már csak amiatt is kedves lehet szívünknek, mert Magyarországon forgatják. És bár a premierről még nehéz volna beszélni, úgy tűnik, a Gearbox játékadaptációjának munkálatai igencsak kezdik felvenni a tempót: alig pár nappal ezelőtt jött a hír, hogy az amúgy is veretes stábbal operáló projekthez újabban a Halloween-filmek sztárja, Jamie Lee Curtis is csatlakozott – aki az archeológus Tennis szerepében tetszeleg majd – Eli Roth (Motel, Kabinláz) rendező, Craig Mazin író (The Last of Us, Csernobil) és a főszerepeket játszó Cate Blanchett (A Gyűrűk Ura, Thor: Ragnarök) és Kevin Hart (Életrevalók) mellé. Igen ám, itt azonban még koránt sincs vége a listának: most egy újabb ikonikus Hollywood-i szereplővel bővült a gárda, aki nem más, mint Amerika egyik kedvenc színész-komikusa, Jack Black (Jumanji, King Kong) – igaz, maga hús-vér formában nem fog megjelenni a filmben, ugyanis Claptrap hangját kölcsönzi.

Blacktől egyébként nem áll távol a videójátékos szereplés, elég csak a Brütal Legendre gondolunk, de Claptrap mellett pedig mostanság a Psychonauts 2-ben is hallható lesz, mint Mote of Light. Sőt, karrierjét is egy játék indította be, méghozzá az 1982-es Pitfall! reklámjában bukkant fel először 13 évesen. Emellett a Tenacious D rock-duóról is ismerős lehet Black neve azoknak, akik a zenében, azon belül is a rockzenében jártasabbak.

blank

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Eli Roth, Jack Black és Cate Blanchett együtt dolgoznak: a 2018-as A végzet órája című fantasy-komédia filmben már összeszokott a trió. “Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét együtt dolgozhatok [Jackkel], ezúttal a hangstúdióban” – mondta Roth, majd hozzátette – “Claptrap a legviccesebb karakter a játékban, és Jacknél keresve sem találnánk tökéletesebb figurát, hogy a nagyvászonra vigye őt”.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak