Kapcsolat

Sorozat

Megvan, ki játssza Kate Bishopot a Sólyomszem sorozatban

A színész-énekesnő nevét már régóta pletykálják, hogy szerepet kap a Sólyomszem szériában, szóval annyira nem nagy meglepetés.

blank

blank

Alig rajtolt el a 2019-es Comic Conon beharangozott Sólyomszem sorozat forgatása, de máris megerősítést nyert egy igen fontos casting: a hosszan tartó pletykáknak megfelelően kiderült ugyanis, hogy valóban Hailee Steinfeld (Űrdongó) ölti magára Kate Bishop szerepét. Ő az a gazdag családból származó lány, aki – miután apja egy gyilkosság áldozata lesz – arra kötelezi el magát, hogy végét veszi a bűnözésnek. A széria vélhetően – többek közt – ezt az időszakot is magába fogja foglalni, illetve megágyaz Jeremy Renner (A bombák földjén) címszereplő karaktere, Clint Barton (Sólyomszem) “nyugdíjba vonulásának”.

A Disney+-szos produktum körüli munkálatok december 2-án kezdődtek meg egy brooklyni metróaluljáróban, és a Murphy Mulverise jóvoltából már kaptunk is egy forgatási videót a stáb első napjáról. Ezen a bizonyos felvételen először a főszereplő Bartont látjuk, majd feltűnik mellette Bishop, valamint egy Lucky nevezetű kutya is (ezt ITT lehet megtekinteni). Bár a videó nem éppen a legjobb minőséget képviseli, a készítője azonban megerősítette, hogy Steinfeld látható rajta, ahogy az sejthető volt. A színésznő egyébként néhány napja egy igen beszédes képet is közzétett közösségi oldalán, így szinte már mindenki nyílt titokként kezelte, hogy ő fog a Sólyomszem 2.0-ás hősnő szerepében tetszelegni.

A videó után néhány forgatási fotó is napvilágra került, amiken már sokkal tisztábban látszik a két főszereplő. Ezek pedig nemcsak Steinfeld szerepét erősítették meg, de egy korábbi pletykát is, miszerint főhősünk elveszíti a hallását, akárcsak Matt Fraction képregényében. A fotókon kivehető ugyanis, hogy Renner fülében egy hallókészülék van.

blank

És ha már a képregény is szóba került, ebben Bishop – miután Barton végzett a kiképzésével –csatlakozik a Young Avengershez . Ezzel kapcsolatban már többször is felmerültek hírek, egész pontosan az, hogy a Marvel Studiosnál már kilátásban van egy a Bosszúállóknál tapasztalatlanabb szuperhőscsapatösszeverbuválása. Erről hivatalos információk ugyan nincsenek, de amennyiben van némi valóságalapja, akkor A Hangya harmadik része vezetheti majd be őket. Szóval a Sólyomszem sorozat lényegében Bishop bemutatásaként szolgál majd 2021-ben.

Továbbá azt sem szabad elfeledni, hogy a Sólyomszem csupán az egyike a több bejelentett kisképernyős marveles projektnek, érkezik ugyanis a Falcon and the Winter Soldier, a WandaVision, a Loki, a What if…, a Moon Knight, a Ms Marvel és a She-Hulk sorozat is a Disney+-ra. Ezen szériák már mind az MCU részét képezik, vagyis szoros kapcsolatban lesznek a jövőben érkező mozifilmekkel is.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak