Kapcsolat

Film

Megvan, mikor jön a Mortal Kombat film előzetese

Fatality!

blank

blank

Mint az tavaly decemberben kiderült, a Warner Bros. égisze alatt készülő Mortal Kombat film április 16-án debütál majd, a tervek szerint a mozikban és a HBO Max műsorán egy időben. Na persze itt joggal merülhet fel a kérdés, hogy a ma is kérdéses helyzetből kifolyólag mekkora esély van a nagyvásznas debütálásra, ugyanis az időpont vészesen közelít, a filmszínházak újranyitásáról azonban azóta sincsen hír. Hogy aztán mozik és HBO Max hiányában hazánkban hol és mikor lesz végül látható a James Wan (Démonok között) és Todd Garner (XXX) produceri közreműködésével készült, Simon McQuoid első nagyjátékfilmes rendezése, az ugyancsak nem tiszta, mindenesetre bízunk benne, hogy a március elsején esedékes korlátozásfeloldásokat követve a termek is beizzítják vetítőiket.

Bárhogy is alakul, egy biztos: a nemrégiben napvilágot látott első képkockák után egy előzetest is kapni fogunk, méghozzá a holnapi nap folyamán (február 18-án), melynek érkezését két igencsak ütős animált karakterplakát kíséretében jelentették be a Mortal Kombat Movie hivatalos Twitter profilján – ezek ITT és ITT tekinthetőek meg.

blank

A történet főhőse egy teljesen új karakter, az MMA-harcos Cole Young (Lewis Tan) lesz, kivel Sonya Blade (Jessica McNamee) ismerteti meg a “harcosok klubját” Raiden templomában, ahol aztán szövetségeseket és ellenlábasokat szerezve kényszerül elsajátítani a csontroppantó fatality képességeit. McNamee és Tan mellett egyébként olyan színészek bújnak az ismert Mortal Kombat karakterek lenge öltözetébe, mint Max Huang (Lung Lao), Mehcad Brooks (Jax), Chin Han (Shang Tsung), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Tadanobu Asano (Raiden), Ludi Lin (Liu Kang), Sisi Stringer (Mileena) és Josh Lawson (Kano).

A 2021-es Mortal Kombat film tehát április 16-án debütál a mozik mellett a HBO Max kínálatában is.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak