Kapcsolat

Filmek

Megvan Zack Snyder netflixes zombifilmjének premierdátuma

A ház mindig nyer…?

blank

blank

Zack Snyder (Watchmen, 300) nem tétlenkedik, az egyszer biztos: még csak most fejezte be saját Az Igazság Ligája verzióját, de már egy Arthur király feldolgozást is felvett hosszútávú tervei közé, na meg leforgatta legújabb netflixes zombifilmjét , a The Army of the Deadet is, ami egy felettébb szokatlan irányból közelíti meg a világvégét. A történet szerint a zombiapokalipszis közepén, a karantén alá vont kaszinóvárosban, Las Vegasban egy csapat zsoldos egy hatalmas rabláson töri a fejét. Az persze már más kérdés, hogy mihez akarnak kezdeni a rengeteg pénzzel, ha kedvenc élőholtaink egyszer kitörnek és a világ nagy részének már csak a szürkeállomány és a homloklebeny lesz a leginkább elfogadható fizetőeszköze.

A rövid leírás alapján a The Army of the Deadben előreláthatólag egy igencsak agyament produktumot üdvözölhetünk majd május 21-én. Ekkor debütál ugyanis a Netflix kínálatában, szereplőit pedig Dave Bautista (Dűne, A galaxis őrzői), Hiroyuki Sanada (The Wolverine), Ella Purnell (UFO), Ana De La Reguera (Twin Peaks tévésorozat), Theo Rossi (Luke Cage), Huma Qureshi (Gangs of Wasseypur), Omari Hardwick (Kick-Ass), Tig Notaro (One Mississippi), Garret Dillahunt (12 Years a Slave), Matthias Schweighöfer (You Are Wanted), Raúl Castillo (We the Animals), Nora Arnezeder (Faubourg 36) és Samantha Win (A SHIELD ügynökei) alkotják. A médiaszolgáltató és produkciós cég pedig a jelek szerint annyira elégedett a művel, hogy már is zöld utat adott egy ugyanezen univerzumban játszódó előzményfilmnek és egy anime spin-offnak is – ez utóbbiról már az is tudható, hogy The Army of the Dead: Lost Vegas címen érkezik majd, és Bautista karakterének előéletét hivatott elmesélni, valamint azt, hogy miként harapózott el a kór Las Vegasban. Hogy mennyire ildomos előre inni a medve (vagy a zombi) bőrére, az majd idővel kiderül, a magunk részéről érdeklődve várjuk, hogy mit sikerül kihoznia a rendezőnek az alapfilmből.

blank

The Army of the Dead premierje tehát május 21-én lesz a kaliforniai szolgáltató platformján, játékideje pedig bő 150 percet fog kóstolni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak