Kapcsolat

BREAKING

Minisorozatként folytatódhat tovább a Trónok harca

blank

blank

Bár a Trónok harca fináléja nem kevés kivetnivalót hagyott maga után, a széria még méltán nevezhető a sorozattörténelem legjobbjának. Nem csoda hát, hogy a rajongók több a Tűz és Jég dala világában játszódó történetet szeretnének látni a közeljövőben, ha pedig minden igaz, ezen igény 2022-ben ki is elégülhet, ugyanis egy, a Targaryen-ház felemelkedését és bukását feldolgozó sorozat érkezik House of the Dragon címmel.

Azonban nem a House of the Dragon az egyetlen trónok harcás produkció, amit hegesztenek az HBO műhelyében. Kiderült ugyanis, hogy a tévécsatorna egy minisorozattal szeretné jóvátenni a 8. évaddal elkövetett baklövést, és méltó lezárást adni a történetnek – írja a We Got This Covered. Az információk szerint a sztori közvetlenül a finálé cselekménye után venné fel a fonalat, és többek közt Kit Harington (Havas Jon) és Emila Clarke (Daenerys Targaryen) karakterét helyezné reflektorfénybe.

Az utóbbi már csak azért is érdekes, mert Jon az utolsó évad egy pontján szíven döfte Daeneryst, majd sárkánya, Drogon elszárnyalt hottestével a naplementébe. Persze a Trónok harcától nem idegen, hogy halott karakterek térnek vissza az életbe, hisz maga Jon is megjárta korábban a másvilágot, és mint tudni, mindenki visszahozható az élők közé, akinek a feje a helyén van és teteme sem bomlott le – az előbbi miatt nem lehetséges a feltámasztás, az utóbbi pedig súlyos következményeket von maga után (a regény olvasói előnyben).

Természetesen az információt nem árt fenntartásokkal kezelni, ugyanis az értesülések szerint a projekt egyelőre csak koncepció, de az HBO már tárgyal a színészekkel az esetleges visszatérésről. Ha végül pedig sikerül a feleknek dűlőre jutni, a House of the Dragon előtt jó eséllyel már semmiképp nem láthatnánk a Trónok harca folytatást, amit nem mellesleg nem is biztos, hogy valóban látni szeretnénk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak