Kapcsolat

Gaming

Új platformokra is megjelenik a legendás Star Wars: Knights of the Old Republic 2 – The Sith Lords

Az Erő legyen veled, és a mobiloddal!

blank

blank

Pontban 18 esztendeje annak, hogy megjelent a nagysikerű Star Wars: Knights of the Old Republic folytatása, a The Sith Lords az első Xbox konzolokra, pár hónappal később, egész pontosan 2005 februárjában pedig a személyi számítógépeket is meghódította. És bár a Jedi: Fallen Orderrel és a Squadrons-szal bebizonyították, hogy ma is lehet még minőségi messzi-messzi galaxisban játszódó játékokat készíteni, rengeteg Star Wars és szerepjáték-rajongó reménykedik a The Knights of the Old Republic 3 eljövetelében – igaz, az MMO alapú The Old Republic valami olyasmi szeretett volna lenni, de az végül nem bírta beváltani a hozzá fűzött reményeket.

Nos, ugyan a KotOR 3-ról most még nem írhatunk, jó hír lehet azonban, hogy a legendássá lett Star Wars: Knights of the Old Republic 2 immáron még több platformon tiszteletét teszi: érkezik ugyanis iOS és Android alapú rendszerekre – jelentette be az Aspyr és a Lucasfilm. Ráadásul minderre már nem is kell rá sokat várni, hiszen a játék még karácsony előtt, december 18-án jelenik meg újból.

blank

Akinek esetleg megfakultak már emlékei, a történetben a The Exile (a Száműzött) szerepét kell magunkra öltenünk, méghozzá egy olyan vészterhes időkben, amikor a sithek már szinte teljességgel kiirtották a népünket. De persze a Dungeons & Dragons d20 rendszerére építő szerepjátékban csak rajtunk áll, hogy aztán a fény vagy a sötétség útját követjük.

A mobilos The Knights of the Old Republic IIThe Sith Lords 15 dolláros (nagyjából 4 500 forintos) árcédulát kapott, előrendelni pedig már most lehet, iOS rendszerekre ezen a linken (katt ide), Android eszközökre pedig emezen a linken (katt emide).

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak