Kapcsolat

Gaming

Most 10 000 forintot spórolhatunk meg az Epic Games jóvoltából

Mint minden héten, úgy az Epic Games most sem feledkezett meg felhasználóiról: ezúttal két játékot kínál egyetlen peták kicsengetése nélkül.

blank

blank

Ahogy az lenni szokott, az Epic Games minden csütörtök öt órától egy (esetenként több) ingyenes játékkal várja regisztrált felhasználóit. A múlt héttől egészen mostanáig két programot, az Abzút és Rising Storm 2: Vietnamot volt lehetőségünk hozzáadni a könyvtárunkhoz ellenszolgáltatás nélkül, ezúttal pedig az Amnesia: A Machine for Pigs és a Kingdom New Lands kapta meg a 100%-os árkedvezményt. Az akció mindkét játék esetében jövő hét csütörtök, azaz október 22-ig tart.

Az Amnesia: A Machine for Pigs egy, a Chinese Room által fejlesztett FPS nézetű túlélő-horrorjáték, melynek története szerint egy Oswald Mandus nevű gazdag iparosnak kell segítenünk megmenteni a gyermekeit. A program mögött egyébként ugyanaz a Frictional Games áll, akiknek az Amnesia: The Dark Descent-et is köszönhetjük.

Ezzel szemben a Kingdom New Lands-ban inkább az eszünket kell használnunk, ugyanis a Noio egy olyan stratégiai játékot hozott tető alá, melyben királyként kell felfedeznünk és meghódítanunk rejtélyekkel telt földeket. Aztán ezt ugye meg is kell védenünk, amihez nem kis odafigyelésre lesz szükség.

A játékok megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni az Epic Games digitális áruházába, készíteni egy regisztrációt (ha még nincs), külön-külön felkeresni a játékok adatlapját, majd rányomni a képük alatt látható GET gombra. Ezt követően csak le kell tölteni a kliensprogramot, belépni és a regisztrált fiókhoz tartozó könyvtárban már ott is lesz mind a két program, amelyeket a későbbiekben bármikor lehetőség van letölteni és játszani velük.

És persze arra is fény derült, hogy egy hét múlva mi váltja – pontosabban mik váltják – le az Amnesia: A Machine for Pigs és a Kingdom New Lands-t: ez a Costume Quest 2 lesz, illetve a Layers of Fear 2.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak