Kapcsolat

Gaming

Most 12 000 forint értékben kedveskedik nekünk az Epic Games

blank

blank

Ahogy az minden csütörtökön lenni szokott, az Epic Games boltja újabb ingyen játékkal, esetenként játékokkal várja regisztrált felhasználóit, ahol ezúttal a többes szám esete érvényesül: most az Abzú és Rising Storm 2: Vietnam vihető egyetlen peták kicsengetése nélkül.

Ha szeretnétek beszerezni a játékokat, nem kell mást tenni, mint legkésőbb október 15-ig ellátogatni a webáruházba, külön-külön felkeresni a játékok adatlapját, majd rányomni a képük alatt látható GET gombra. Az esetben, ha még nem lenne az áruházhoz tartozó fiókotok, regisztrálni szükséges egyet (de akár a Google fiókkal is beléphettek), ezt követve pedig a programokat már hozzá is rendelhetitek a könyvtáratokhoz.

Aki esetleg nem hallott volna még az Epic Games által kínált címekről: a Rising Storm 2: Vietnam-ban az 1955 – 1975-ben zajlott vietnámi háborúban vehetünk részt a vietkongok vagy a velük szemben álló déliek és amerikai szövetségesek bőrébe bújva. Mindezt ráadásul egy egyszemélyes kampány, valamint egy többjátékos mód keretében, amelyet az Antimatter Games és a Tripwire Interactive stúdió közösen hoztak tető alá 2017-ben.

Ezzel szemben az Abzú a sumér mitológiából és hitvilágból ismerős kozmikus óceánt idézi, aminek élővilágát és mélyén eltemetett titkait úszva ismerhetjük meg. Ugyanakkor a program igazi ereje abban rejlik, hogy elképesztő részletességgel dolgozták ki az ökoszisztémáját, ami olyan hatást kelt, mintha tényleg ott lennénk a nagy kékségben. A játék címe – szintén – a mitológiákból átvett AB (víz) és ZU (tudni) szavakból tevődik össze. Fejlesztője a Giant Squid, műfaját tekintve pedig kalandjáték, mely egyjátékos módban játszható és 2016-ban jelent meg.

És természetesen az Epic Games a jövő hetet sem felejtette el, akkor ugyanis a Amnesia: A Machine for Pigs és a Kingdom: News Lands lesz ingyen.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak