Kapcsolat

Gaming

Most két remek játékot ad ingyen az Epic Games

Ha csütörtök öt, akkor újabb ingyen játékkal vár az Epic Games digitális áruháza.

blank

blank

Ahogy az lenni szokott, úgy az Epic Games csapata ezen a héten sem hagyja regisztrált felhasználóit ajándék nélkül: most a Bloober Team indie pszicho-horrorja, a Blair Witch és a 2009-es Ghostbusters: The Video Game Saber Interactive által újrahangszerelt változata vihető egyetlen peták kicsengetése nélkül.

Ahhoz, hogy megszerezzétek a játékokat, csupán az Epic Games áruházát kell felkeresni, ha esetleg eddig nem tettétek volna, regisztrálni egy fiókot (de a Google fiók is használható a belépéshez), külön-külön ellátogatni a játékok adatlapjára (Blair Witch ITT, Ghostbusters pedig ITT), majd rábökni a képük alatt látható GET gombra. Ha ez megvan, a programok automatikusan hozzáadódnak a digitális játékkönyvtáratokhoz, a későbbiekben pedig bármikor szabadon letölthetitek őket és játszhattok velük az Epic Games kliensprogramján keresztül.

Blair Witch

Aki esetleg nem lenne képben: a 2019-ben megjelent program a ’99-es kultuszfilmet, az Ideglelés – The Blair Witch Projectet, illetve a talált kamerás megoldását veszi alapul. A történet szerint egy Ellis nevű egykori rendőrt alakítunk, akinek a sok megrázkódtatás miatt már pszichológiai alapú problémákkal, köztük kezelhetetlen dühkitörésekkel, időnként pedig hallucinációkkal is meg kell küzdenie. Beszámíthatatlan állapota azonban nem tartja vissza attól, hogy az eltűnt kisfiú, Peter felkeresésére induljon. Elhatározása megvalósításához pedig hű társa, Bullet, a kutya is vele tart.

A játékmenet során a Black Hills Forest folyton folyvást átrendeződő rengetegét kell bebarangolni, miközben mind a kilencéves fiú életét, mind a sajátunkat igyekszünk épségben kimenekíteni onnan.

A játék a Bloober Team gondozásában jelent meg tavaly augusztusban PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Ghostbusters: The Video Game Remastered

Ugyanakkor nem a Blair Witch az egyetlen, amiben ismerős “vizekre” tévedünk. A 2009-es Ghostbusters remastered verziójában egy Rookie nevű újoncként kell beilleszkednünk az eredeti filmekben látott szellemirtós csapatba, és velük együtt meghúzni a határt az emberek és a szellemek világa közt. Ha pedig egy természetellenes entitás mégis felbukkanna, a proton-hátizsák rendelkezésünkre áll.

A Saber Interactive által tető alá hozott Ghostbusters: The Video Game Remastered szintén tavaly jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

És szokás szerint azt is megtudtuk, hogy a jövő héten milyen ajándékkal vár majd minket az Epic Games Store: ez pedig nem más, mint a 2014-es Wargame: Red Dragon című, valós idejű stratégiai játék.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak