Kapcsolat

Képregény

Most ingyen szerezhetünk be több mint 200 Fekete Párduc képregényt

blank

blank

A Marveltől nem idegen, hogy időnként teljesen ingyen kínál képregényeket a cég dedikált alkalmazásában (Marvel Ultimate) és a Comixology képregényes webáruházban egyaránt, amelyek ezúttal az eddigieknél egy jóval nagyobb akcióval várják a kilencedik művészeti ág szerelmeseit: ebben a pillanatban több mint 200 Fekete Párduc füzetre csaphatunk le egyetlen peták kicsengetése nélkül.

Ahhoz, hogy ingyen hozzájussunk a történetekhez, nem kell mást tenni, mint regisztrálni egy fiókot a Comixology weboldalán (de amazonos fiókkal is beléphetünk, ha van), majd az alábbi linkeken a füzeteket szép sorba hozzáadogatni a kosarunkhoz. Természetesen a termékek kosárba rakását követve a rendszer nulla eurót számol fel fizetendő költségként (bankkártya adatokra ennek ellenére azért szükség lesz), a ”vásárlás” után a bezsákolt kötetek pedig a jövőben bármikor letölthetőek és olvashatóak lesznek PC-n, valamint Android és iOS alapú rendszereken egyaránt – persze eredeti nyelven.

Hivatalosan ugyan sem a Marvel, sem a Comixology nem fűzött kommentárt a masszív akcióhoz, de minden bizonnyal a képregényes világ így igyekszik leróni kegyeletét az augusztus 29-én elhunyt Chadwick Boseman előtt. Ugyanakkor nem tudható, mennyi idő áll rendelkezésre lecsapni a füzetekre, így nem árt kicsit sietni.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, és ne feledkezzetek meg nyereményjátékunkról sem, aminek keretein belül most két Marvel+ képregényt, egy steames Hellblade Senua’s Sacrifice kulcsot, fődíjként pedig egy 28 cm-es Baby Yoda plüss figurát nyerhettek meg.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak