Kapcsolat

Gaming

Most két játékot ad ingyen az Epic Games

blank

blank

Csütörtök öt óra, ami azt jelenti, hogy az Epic Games áruházában újabb ingyen játék várja a felhasználókat, ráadásul kettő is. Ezúttal a Digital Continue fejlesztő stúdió dungeon crawl járéka, a Next Up Hero és a Fullbright belső nézetes sétaszimulátora, a Tacoma zsákolható be 100%-os árkedvezménnyel.

Az Epic Games szinte a digitális áruházuk fennállása óta bőkezűen osztogatja a jobbnál jobb címeket, a cég pedig azóta sem akarja elhagyni jó szokását. Egy pár hónappal ezelőtt a PCGamesN ki is számolta, hogy a boltból addig 2141 dollár, azaz nagyjából 680.500 forint értékben volt lehetőségünk játékokat beszerezni bármiféle ellenszolgáltatás nélkül. Az összérték természetesen emelkedett azóta, hisz olyan címek kaptak 100%-os árkedvezményt, mint a Borderlands: The Handsome Collection, a Civilization VI, vagy éppen a múlt heti Torhclight II. Ugyan a cég most egy picit visszafogta magát, ugyanis “csak” két indie gyöngyszemet osztogat az elkövetkezendő egy hét során. Az egyik a Next Up Hero, amiben véletlenszerűen generált pályákon kell hidegre tennünk az ellenséges hordákat, a másik pedig a Tacoma, melyben egy elhagyott űrállomást bejárva kell rejtélyeket megoldanunk. Az ajánlat mindkét játék esetében július 30-ig, öt óráig él.

blank

Ahhoz, hogy az Epic Games könyvtárunkba tegyük a programokat, nem kell mást tenni, mint felkeresni az áruház weboldalát, ha eddig nem tettük, regisztrálni egy fiókot (de akár a Google fiókunkat is használhatjuk a belépéshez), külön-külön ellátogatni a játékok adatlapjára, és rányomni a képük alatt látható GET gombra. Ha ez megvan, a Next Up Hero és a Tacoma automatikusan hozzáadódnak a könyvtárunkhoz, a későbbiekben pedig bármikor letölthetőek és játszhatóak lesznek.

Ugyanakkor az Epic Games a jövő heti ajándékait is felfedte, amiből ráadásul három is lesz: az egyik a Batterystaple Games indie stúdió által fejlesztett 2 dimenziós roguelike-platformer, a 20XX, a másik a Minecraftet idéző Barony, melyet a Turning Wheel LLC fejlesztett és adott ki, a harmadik pedig a Superbrothers: Sword & Sworcery EP, egy oldalnézetes indie-kalandjáték, melyet a Superbrothers és a Cyberpunk Games közösen hoztak tető alá.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak