Kapcsolat

Gaming

Most már biztos, hogy csúszik a Battlefield 2042 megjelenése

Tartottunk tőle, hiszen nincs április.

blank

blank

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy páran aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy az előzetesen október 22-re ígért Battlefield 2042 esetében a fejlesztő DICE és a kiadó EA nem fogja tudni tartani az időpontot (annak ellenére, hogy bizonyára sok rajongó alig várja az új epizódot, lévén a legutóbbi óta már három év telt el). A bennfentesek megérzése pedig végül sajnos beigazolódott, a két stúdió ugyanis tegnap késő este hivatalosan is megerősítette az értesüléseket, azaz most már biztos, hogy csúszik a játék megjelenése.

Minderről a Battlefiled Twitter-csatornáján megjelent közlemény tanúskodik, a fejlesztők leírják, hogy az újgenerációs konzolokra (is) tervezett Battlefield 2042 esetében a globális pandémia jelentősen megnehezítette a dolgukat, mivel kénytelenek voltak otthonról dolgozni, és így nem tudták határidőre úgy összerakni a játékot, hogy azzal maximálisan elégedettek legyenek, ezért kénytelenek elodázni a program megjelenését, melynek új időpontja november 19. Zárásképpen pedig megköszönik a rajongók türelmét, és a lelkesedésüket, ami hatalmas inspirációt jelent számukra, és megígérik, hogy még szeptember folyamán informálják őket a nyílt bétatesztekről.

Nincs tehát nagy tragédia, hiszen csak majd’ egy hónapos csúszásról van szó, és reméljük, akkor már tényleg fejest ugorhatunk az Egyesült Államok és Oroszország közti, a közeli jövőben játszódó háborúba, ahol a kedélyeket nem csak a az ellenfél csúcstechnológiájának legyőzhetetlensége, de a klímaváltozás miatt pusztítóvá vált időjárás is borzolni fogja.

A Battlefield 2042 tehát a tervek szerint november 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak