Kapcsolat

Gaming

Most négy remek játékot ad ingyen az Epic Games

blank

blank

A Total War Saga: Troy  ingyenessé tétele után tovább folytatódik az Epic Games akciója, és bár a múlt héten kicsit visszafogta magát a cég, most azonban ismét egy tripla-A címé a főszerep, amelyet másik három indie is megtámogat. Az ajánlat mindegyik program esetén jövő hét csütörtökig, azaz szeptember 3-ig él, valamint már azt is tudni véljük, egy hét múlva milyen további ingyen játékra számíthatunk.


Ahogy az lenni szokott, az Epic Games minden csütörtök öt órakor egy (esetenként több) ingyenes játékkal várja felhasználóit. A múlt héttől egészen mostanáig két indie gyöngyszemet, az Enter The Gungeon-t és God’s Trigger-t volt lehetőségünk beszerezni, most pedig a lopakodós akciójátékok és a cRPG-k szerelmesein a sor: ezúttal a dán IO Interactive 2016-os fejlesztését, az alcím nélküli Hitman-t, illetve a Harebrained Schemes által tető alá hozott cyberpunk-fantasy egyveleget, a Shadowrun Collenction-t (ami a Shadowrun Returns-t, Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut-ot és a Shadowrun Hong Kong – Extended Edition-t tartalmazza) szerezhetjük be teljesen ingyenesen.

A játékok megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni az Epic Games digitális áruházába, készíteni egy regisztrációt (ha még nincs), külön-külön felkeresni a játékok adatlapját, majd rányomni a képük alatt látható GET gombra. Ezt követően csak le kell tölteni a kliensprogramot, belépni és a regisztrált fiókhoz tartozó könyvtárban már ott is lesz mind a négy program, amelyeket a későbbiekben bármikor lehetőség van letölteni és játszani velük.

Hitmanben természetesen a 47-es ügynök bőrébe kell bújnunk, hogy egzotikus helyszíneken a lehető legegyedibb módszerekkel tegyük el láb aló a célpontjainkat. Ezzel ellentétben a Shadowrun-játékok izometrikus nézetű taktikai RPG-k, melyeknek cyberpunkos-fantasys világát mintha Mike Pondsmith és R. A. Salvatore fantáziája alapját hozták volna össze, aki pedig fogékony a műfajra, azt a három különálló árnyvadászos játék jó hosszú időre képes lesz a képernyő elé szegezni.

És perzse a jövő heti játékról sem érdemes elfeledkezni, ami az Into the Breach lesz, melyet QC Games stúdió fejlesztett és adott ki.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak