Kapcsolat

Gaming

Hiú ábránd vagy valóban egy nagy(obb) Nintendo bejelentésre számíthatunk a The Game Awards-on?

Végső esetben, ha másra nem, legalább egy igazi sztárparádéra azért készülhetünk.

blank

blank

Mostanra már-már hagyománynak számít, hogy az évente megrendezésre kerülő The Game Awards során nemcsak a virtuális díjakat osztják ki az év azokat megérdemlő produktumainak, de kisebb-nagyobb bejelentésekkel, valamint friss és ropogós előzetesekkel is szórakoztatják a nagyérdeműt. Az idén december 10-én esedékes show-műsor eddig is jelentős iparági szereplőket vonultatott fel, idén pedig a Nintendo rajongói reménykedhetnek a leginkább, ugyanis a házigazda Geoff Keighley nemrégiben a Twitteren árulta el, hogy a japán multinacionális cég legendás vezéralakja, Reggie Fils-Aime is jelen lesz a The Game Awards színpadán.

Mielőtt azonban bárki is messzemenő következtetéseket vonna le, ezen a ponton fontos leszögezni, hogy Fils-Aime már tavaly távozott a Nintendo America-nál betöltött posztjáról, azóta krétákat koptat az Egyesült Államok legnagyobb kutató egyetemén, a Cornell Egyetemen, mint oktató. Emellett jótékonysági podcastet is vezet, valamint az amerikai áruházlánc, a GameStop igazgatói tanácsának konzultánsa is. Némi reményre azért adhat okot a The Game Awards, hogy azóta is szoros kapcsolatot ápol a videojáték-iparral, és igen aktív a Twitteren, rendszeresen elegyedik szóba Nintendo fanokkal.

blank

Ugyanakkor a “presenter”, azaz a bemutató szóhasználat arra enged következtetni, hogy a Nintendo volt elnöke csupán felkonferálni fogja a The Game Awards valamely kategóriájának jelöltjeit. Egyébként igen illusztris társaság gyűlt már össze ugyanerre a szerepkörre a díjátadón. Reggie Fils-Aime mellett olyan színészek is feltűnnek, mint Brie Larson (Kong: Skull Island, Captain Marvel), Gal Gadot (Fast&Furious, Wonder Woman), Tom Holland (Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming), valamint Troy Baker, akinek a hangját a Mortal Kombat 11 Shinnokjaként, esetleg a Spider-Man: Miles Morales Simon Kriegereként ismerhetjük.

The Game Awards ide, Geoff Keighley oda, egy dolog már biztos: a Nintendo legkelendőbb third-party játékcsaládja díjátadó nélkül is elismerésre méltó történelmet tudhat magáénak. Bár nem valószínű, hogy valaha díjazásra kerül majd.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak