Kapcsolat

Gaming

Nagybetűs borzongás vár most a Call of Duty Warzone/Modern Warfare játékosaira

A The Haunting of Verdansk-re keresztelt esemény keretében a Warzone-ban zombikkal csatázhatunk, a Modern Warfare-ben pedig két ikonikus horrorfilm karaktere igyekszik kioltani az életünket.

blank

blank

A mai naptól egészen november 3-ig tartó, The Haunting of Verdansk esemény mind a Warzone, mind a Modern Warfare játékosokat tárt karokkal várja kifejezetten Halloween-re időzített játékmódjaival. Az előbbit egy Zombie Royal nevezetű móddal turbózták fel, aminek keretében egy vadiúj éjszakai pályán kell megütköznünk a vaksötéttel, illetve az élőholtak seregével. Ha pedig véletlenül meghalnánk, akkor sincs nagyobb baj, ugyanis a Gulág helyett zombiként térünk vissza a játékba. Ennek van ugyan némi hátránya, ugyanis a lőfegyvereket teljesen elfelejthetjük, cserébe viszont természetfeletti képességeket kapunk: gyorsaság, erő és magasugrás, valamint ezekhez jön a hőlátás is, ami az összes közül talán a legérdekesebb. Emellett lehetőségünk van visszaváltozni emberré is, amihez nem kell mást tenni, mint összegyűjteni két darab fecskendőt, melyekbe pályaszerte botolhatunk bele – egész pontosan azokon a helyeken, ahol egy játékos feldobta a talpát. Ezeknek a segítségével ejtőernyősként térhetünk vissza az osztagba teljes felszereltségben. A játékidő leteltekor pedig az a csapat nyer, melyben van legalább egy túlélő.

Persze a gyilkolászás nem minden. A készítők különleges supply boxokat rejtettek el Verdansk különböző pontjain, melyeket kinyitva olyan tárgyakat szerezhetünk meg, mint a „Return to Dust” Assault Riffle és „The Cleaver” Legendary Meele tervrajzok, egy holografikus karóra, amulettek, matricák vagy emblémák. Ha pedig összegyűjtjük mind a 16 egyéni jutalmat, a miénk lehet a „Pumpkin Punisher” Legendary Assault Rifle tervrajza is.

Ugyanakkor a Modern Warfare is kiadós ijesztgetést kínál, melyről nem mások gondoskodnak, mint a A texasi láncfűrészes-filmek Bőrpofája és a Fűrész-sorozat szadista hajlamú bábúja, Jigsaw. Mindkét karakter az imázsához méltó fegyverarzenállal rendelkezik, melyek között megtalálható a roham és a sörétes puska, a kés, egy LMG típusú golyószóró, amit láncfűrészként mozgat használója, illetve a fejsze és a kalapács is. Az előlük való menekülés közben pedig akár egy szellemvonattal is összefuthatunk az állomáson, ami a Gulágon tengődő játékosok lelkét szállítja.

Aki tehát egy kis adrenalinlöketre vágyik, nyugodtan próbálja ki a The Haunting of Verdanskot az előttünk álló két hétben.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak