Kapcsolat

Sorozat

Négy vadiúj karakterplakát érkezett a jövő héten debütáló The Falcon and the Winter Soldierhöz, rajtuk a Parlamenttel és a Budai várral

Hamarosan befut a the Falcon and the Winter Soldier debütáló epizódja a Disney+-ra, ennek apropóján kaptunk pár látványos karakterplakátot.

blank

blank

Még csak most fejeződött be az MCU 4. fázisát megnyitó, első Marvel Studios által gyártott miniszéria, a WandaVision, és bár a tavalyra tervezett Fekete Özvegy film bemutatójára egy darabig még várni kell – jelen állás szerint május 6-án érkezik meg a filmszínházakba, de a magunk részéről erre nem mernénk mérget venni –, kisképernyős produkciókból azonban addig sem lesz hiány. Jövő hét pénteken, azaz március 19-én érkezik a Steve Rogers, alias Amerika kapitány nyomdokaiba lépő Sólyom és a Tél katonája közös, féltucat epizódon átívelő kalandja, amely egészen április 23-ig lesz velünk a képrenyőkön, amit aztán az antihős tréfacsináló, Loki saját, hétrészes sorozata követ majd június 11-én.

Na, de mielőtt túlzottan más irányba kanyarodnánk; mindazonáltal, hogy bő másfél hét választ el minket a soron következő MCU sorozat első epizódjának debütálásától, várható volt, hogy a Marvel alaposan befűti a marketing-kemencét, 19-ig pedig valósággal eláraszt minket a The Falcon and the Winter Soldierhöz kapcsolódó infómorzsákkal. Nos, ez így is lett, Kevin Feige Marvel-atyaúristen Winter Press Tour eseményen tett nyilatkozatai után a sort a főbb szereplők plakátjai folytatták. Íme:

Sólyom / Sam Wilson

kép 1 / 4

A mutatós poszterek érdekessége, hogy mi, magyar szemlélők a karakterek mögött azonnal kiszúrhatjuk a Parlamentet és a Budai várat, ám ennek miértjét egyelőre nem igazán ismerjük. Főleg annak tükrében nem, hogy a széria forgatásainak zöme Prágában és Atalantában zajlott, míg Magyarországon nem.

Persze a plakátokon túl is számíthatunk még érdekességekre, illetve hamarosan mi is érkezünk egy gyorstalpalóval arról, ki is az eddig kizárólag az Amerika kapitány: Polgárháborúban felbukkant Zémó – legalábbis a képregények lapjain. Addig is olvassátok el a WandaVision antagonistájáról, Agatha Harknessről írt, hasonszőrű írásunkat, valamint csatlakozzatok frissen indított Disney+ Magyarország csoportunkhoz a Facebookon!!!


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak