Kapcsolat

Gaming

Nem a God of War: Ragnarok a Sony Santa Monica egyetlen készülő projektje

Csak győzzük kivárni a fejleményeket.

blank

blank

Már a tavaly szeptemberi PlayStation 5 Showcase óta tudjuk, hogy a Sony Santa Monica a 2018-as év legjobb játéka, a God of War folytatásán dolgozik, amit az eredeti tervek szerint egy kiegészítésnek szántak, de végül önálló projektté érett. Ugyanakkor mint azt most kiderült, a stúdió nem csak Kratosék legújabb kalandjaira összpontosítja erőforrásait, ugyanis a tervezőasztalra került egy vadiúj projekt is, amelyet a Sony kaliforniai ágazata egy közzétett állásajánlattal leplezett le.

A Sony és a God of War-t rendező Cory Barlog által is megosztott lehetőség szerint művészeti rendező kerestetik a titokzatos feladathoz, akinek elsősorban a játék látványvilágát kellene majd megterveznie, illetve bábáskodni a többi művész munkája felett. A jelentkezés feltétele, hogy a potenciális illető legalább 10 éves tapasztalattal rendelkezzen, referenciaként pedig legalább egy AAA játéknál tett hathatós közreműködést tudjon felmutatni. A felhívásból az ugyan nem derül ki, hogy pontosan miről is van szó, a keresett személyre háruló feladatokból viszont kikövetkeztethető, hogy egy még nagyon a kezdeti fejlesztői stádiumban lévő projekt körül forog a szó, amelyről valószínűleg nem mostanság fogunk részleteket megtudni.

A God of War: Ragnarok jelen állás szerint valamikor az idei évben fog megjelenni PlayStation 5-re, illetve már a leköszönő konzolgenericáós változat lehetősége is szóba jött, de ezen a ponton mi erre még nem mernénk mérget venni, ahogyan arra sem, hogy a játék valóban révbe ér idén. De ez persze csak a mi spekulációnk, így ezt nem érdemes készpénznek venni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak