Kapcsolat

Gaming

Nem kizárt, hogy PlayStation 4-re is megjelenik a God of War: Ragnarok

Abban már nem vagyunk teljesen biztosak, hogy ez valóban jó ötlet (lenne)-e…

blank

blank

Hiába döntött rekordot a tavaly novemberben piacra dobott next-gen PlayStation konzol, a készlethiány miatt sokan még mindig a régebbi típusú PS-sel kénytelenek beérni. Ezer szerencse, hogy a Sony nem feledkezett meg róluk, és legújabb címeik, köztük a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales és a Sackboy is kompatibilisek a masinával – leszámítva a Demon’s Souls ráncfelvarrott verzióját. A sorba pedig beállhat az elvileg idén érkező God of War: Ragnarok is, már persze csak ha hihetünk David Jaffenek, a 2005-ben indult széria eredeti rendezőjének.

Jaffe először egy livestream keretében beszélt a lehetőségről: elmondása szerint biztos benne, hogy a God of War: Ragnarok PS4-re és PS5-re is meg fog jelenni. Mindezt ráadásul Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnökének szavaira alapozza, aki még novemberben adott interjút a The Telegraphnak, amelyben Kratos soron következő kalandja is szóba került. A dolog mindössze ott sántít, hogy Ryan nem jelentette ki konkrétan, hogy a játék a régi -és újgenerációs gépek exkluzívja lesz, csupán arról beszélt, hogy van egy 100 millió főt számláló PlayStation 4 tábor, akiket helytelen lenne most cserbenhagyni. A másik ok pedig amiért Jaffe állítása nem száz százalékos, hogy a 2007-es God of War II óta nem dolgozott a sorozaton, tehát semmilyen rálátása nincs arra, milyen mederben is folydogálnak a dolgok a projektért felelős Santa Monica Studio háza táján (udvarában).

Az ügyből tehát még bármi lehet, az azonban biztos, hogy a 2018-as God of War rendkívül kedvező kritikai fogadtatásban részesült, és álomszerűen nézett ki PS4-en. Ezt pedig nyilvánvalóan az új fejezet is tudná produkálni, ismerve viszont a Cyberpunk 2077 silány teljesítményét régebbi masinákon, a Sony dönthet úgy, hogy kizárólag PlayStation 5-re jelenteti meg a második skandináv köntösbe öltöztetett God of War játékot.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak