Kapcsolat

Gaming

Neves íróval erősít a Gotham Knights fejlesztője

Kicsit késői lett ez a beugró…

blank

blank

A WB Games Montreal utoljára 2013-ban jelentkezett produktummal, méghozzá a Batman: Arkham Origins képében, amivel bár nem sikerült megütniük az Arkham trilógiát szállító Rocksteady minőségét, panaszra azonban így sem lehetett okunk. Persze ez nem iss szegte a montreali WB Games kedvéd, az elmúlt lassan nyolc esztendő alatt pedig szorgosan hegesztették új játékukat, melyről hosszas teaselés után rántották le a leplet, először a tavalyi DC FanDome keretében. A történet pedig nem éppen a szokásos felütéssel indít: a Sötét Lovag halott, helyét pedig nem egy, hanem egyből négy utód igyekszik átvenni: név szerint Batgirl, Robin, Éjszárny és Piros sisak . A Gotham Knights megjelenése a fejlesztők tervei szerint idén lesz esedékes, éppen ezért is furcsa, hogy ilyen közel az időponthoz csatlakozott a projekthez egy neves író is.

blank

Mitch Dyer neve azoknak lehet ismerős, akik jobban beleásták magukat az EA Motive Studios munkáiba, ugyanis az úriember az elmúlt négy és fél évet náluk töltötte. Időközben pedig olyan játékok történetén dolgozott, mint a Star Wars Battlefront 2 egyjátékos kampánya, illetve a Star Wars: Squadrons. Dyer a hírt a Twitteren jelentette be, de arról, hogy a játék történetének mely részéért lesz felelős, egyelőre természetesen jótékony homály fedi. Annyit viszont bizonyosan tudunk, hogy Dyernek – legalábbis LinkedIn profilja szerint – a karakterfejlődés és a párbeszédek a specialitása, vagyis nem emiatt kell aggódnunk a program idei megjelenését illetően.

A Gotham Knights merész alapfelállása talán nem annyira lopja majd be magát a Batman-rajongók szívébe, a magunk részéről azonban nem ítélnénk el a debütálás előtt, főleg hogy a játék vizuális stílusa és az alapvetően kooperatív jellege mindenképpen érdekessé teszi az alapkoncepcióját.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak