Kapcsolat

Gaming

Nintendo Switchre is megjelent a Control: Complete Edition

A Remedy Entertainment is megtalálta a módját, hogy a Nintendo hibrid konzoljaira költöztesse legutóbbi alkotását.

blank

blank

Az 505 Games és a Remedy jóvoltából immár a Nintendo hetedik videójáték-konzolján is nyüstölhetővé vált a tavaly debütált Control. Na persze nem egy olyan natív – azaz egyfajta lebutított – portot kell elképzelni, mint például a The Witcher 3: Wild Hunt, a Mortal Kombat játékok vagy a The Elder Scrolls V: Skyrim esetében, tundiillik ez a kivitelezés jelenleg teljességgel elképzelhetetlen. Jesse Faden abszurditással meghintett kalandja még a legkomolyabb gamer PC-ket is megizzasztotta megjelenésekor. A portot a Japánban már nem új keletű, felhőalapú rendszerre építették, ahogy korábban a Resident Evil 7 és az Assassin’s Creed: Odyssey esetében – ezek nálunk nem elérhetőek –, nem mellesleg egy ingyenes próbaverzióval megtámogatva.

A játék indításához szükséges keretprogram letöltése után lehetőség van a Controlt enhanced graphics módban futtatni, ami annyit tesz, hogy bárki szabadon belekóstolhat a játékmenet első tíz percébe. Majd menetrendszerűen ezután kerül elő a Access Pass fizetési lehetőség, minek eleget téve a teljes verzió is megnyitja előttünk kapuit.

Habár tíz perc nem tűnik túl soknak, azonban bőven elég, hogy eldöntsük, szeretnénk-e mélyebben is belemerülni a Control játékmenetébe, ugyanis már az első pár perc (is) feketén-fehéren megmutatja, mire érdemes számítani.

Egyébként a Japán magazinok egyöntetűen elégedettek voltak a Nintendo még nem túl kiforrott cloud megoldásával. Egyetlen hibaként az óriási internetkapcsolat-igényt említették, amiért egy szakadás esetén akár órás játékállás is semmissé lehet.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak