Kapcsolat

Gaming

Nosztalgiabomba: megjelent a Pokoli szomszédok felújított változata

blank

blank

Derült égből jelent meg az egykori JoWooD legnagyobb siker-klasszisának, A pokoli szomszédoknak a felújított változata, hogy Woody új platformokon is pokollá tehesse szomszédja életét.

A ma már a THQ Nordic égisze alá tartozó stratégiai játék szinte a feledésbe merült az évek során, miközben a kiadó olyan neves IP-kre tette rá kezét, mint a Darksiders, a Red Faction, a Desperados vagy Gothic sorozat – csak hogy párat említsünk –, amik igencsak a háttérbe szorították a 2003-as rossz szomszédolós Neighbours from Hellt, avagy a Pokoli szomszédokat. És talán pont emiatt sem látta senki a remasterelt verzió eljövetelét, ami ezáltal akkora meglepetésként érkezhetett meg, mintha csak most adták volna ki először, ráadásul minden főbb platformra.

A játék koncepcióját már az eredeti Pokoli szomszédok sem bonyolította túl, célunk, hogy a valóságshow szereplő Woody-val halálra szívassuk a szomszéd Mr. Rottweilert, aki természetesen mit sem sejt az egészből. Nos, ez mit sem változott, a külcsín viszont annál inkább, ugyanis a képfrissítési ráta megduplázódott, a grafikát pedig FullHD felbontásban renderelték újra. A kiadás Neighbours back from Hell címmel – és persze magyar nyelven – érkezett meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re, ráadásul magába foglalva az első és második epizódot egyaránt.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak