Kapcsolat

Gaming

Nyakunkon a Grand Theft Auto 6 első trailere?

Azért mérget nem vennénk rá.

blank

blank

Na jó, talán kicsit túlzás azt mondani, hogy a nyakunkon a Grand Theft Auto 6 első trailere, a játék megjelenéséről pedig ez még kevésbé mondható el. A legoptimistább becslések szerint is legkorábban 2023 magasságában – laza tízéves kihagyással – számíthatunk arra, hogy piacra kerül a hatodik számozott Grand Theft Auto epizód. Az új pletykáknak az adott alapot, hogy a Rockstar Games egy új álláshirdetést adott fel a honlapján, ami szerint “Cinematic Gameplay Capture Artist”-ot keresnek csapatukba. Megfelelő magyar kifejezés híján ezt úgy írnánk körül, mint az az ember, aki az előzetesekben látott, kizárólag a játék motorjával készült felvételekért felel.

Mielőtt azonban mindenki bőszen frissítgetni kezdené a Rockstar Games különböző médiafelületeit, azért leszögeznénk: egy pozíció bármikor megüresedhet körülbelül bármilyen oknál fogva, tehát lehet, hogy azért keresnek embert, mert a korábbi cinematic gameplay capture artist épp kihátrált a csapat mögül. De az is benne van a pakliban, hogy a Grand Theft Auto Online egy új tartalmának prezentálásához keresnek munkatársat, illetve az egyelőre szintén csak pletyka szintjén létező felújított Grand Theft Auto trilógia bemutatózása is szóba kerülhet. Egy szó mint száz, a pletykákat kéretik helyükön kezelni, és nem kizárólag a cikkek címeiből tájékozódni. Főleg, ha kérdőjel van a végükön.

blank

A magunk részéről a legvalószínűbbnek a Grand Theft Auto 6 trailere helyett az imént említett remastert tartjuk. Még akkor is, ha női főhőstől kezdve a játék helyszínén át, az ideiglenes Playstation-exkluzivitáson keresztül egészen egy mozifilmig mindenféle fantáziadús, de legalább megalapozott, vagy legalábbis hiteles forrás nélküli pletyka kering internetszerte. A lassan Half-Life 3 státuszba emelkedő játék megjelenésében ugyan még mindig jobban bízunk, mint abban, hogy a Valve valaha megtanul elszámolni háromig, de egy biztos: a Rockstar Games fővesztés terhe mellett őrzött hétpecsétes titokként kezeli vagy kezeli majd a Grand Theft Auto 6 létezését. Éppen ezért aligha valószínű, hogy az internet legmélyebb bugyraiból felbuborékoló pletykák, vagy egy kósza álláshirdetés buktatná le a nagy meglepetést, de ki tudja?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak