Kapcsolat

Gaming

Most már tényleg nyakunkon a GTA 6 bejelentése?

Az sem kizárt, hogy PlayStation 5 exkluzív lesz.

blank

blank

Immáron hét év telt el a legendás Grand Theft Auto V megjelenése óta, a rajongók azonban még ennyi év távlatából is csak a 6. rész hivatalos megerősítésére kénytelenek várni. Sokan arra számítottak, hogy az újgenerációs konzolok megjelenésével végre a Rockstar Games is tesz valamilyen, a játékkal kapcsolatos bejelentést, ez azonban nem történt meg. Ebből fakadóan már sokan úgy vélik, hogy a puszta bejelentéstől is évek választanak el minket, a megjelenés pedig? Arról ember nincs, aki álmodni merészel. Nos, jó hír, hogy az általában hiteles bennfentes forrásokkal seftelő Son of Atom a GTA 6 potenciális bejelentését szellőztette meg nemrégiben a Twitterenszámolt be róla a Screen Rant.

A felhasználó bejegyzésében ugyanakkor az is olvasható, hogy a GTA 5 és a GTA Online next-gen konzolokra történő megjelenését követve a Sony és a Rockstar Games egy közös nagy bejelentésre készül. Ennek hátterében az állhat, hogy a tokióiak súlyos dollármilliókat ajánlottak a rocksztároknak, hogy a GTA 6 PlayStation 5 exkluzívként jelenjen meg a jövőben. Ezt most lehet, sokan dőreségnek gondolják, de ha visszaemlékszünk, annak idején a GTA 3, a Vice City és a San Andreas is PS2 exkluzívként kezdték.

Ugyanakkor az sem elképzelhetetlen, hogy ez a megállapodás nem a teljes GTA 6-ot foglalná magába, hanem csak bizonyos tartalmakat, mint például a Marvel’s Avengers vagy a Call of Duty: Black Ops Cold War esetében.

Természetesen mindez csak spekuláció, amíg a Rockstar Games vagy a Sony nem fűz kommentárt a dologhoz, addig az információt nem árt komoly fenntartásokkal kezelni.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak