Kapcsolat

Sorozat

Pornóoldalakon hódítanak A Bridgerton család szexjelenetei

Már megint a piszkos fantáziálás.

blank

blank

A Netflix legújabb kosztümös love storyja, A Bridgerton család kétségtelenül az elmúlt hónap (de talán az egész 2020-as év) egyik legnagyobb streaming-szenzációjának számít: közel 63 millió háztartásban követték (és követik most is) nyomon Bridgertonék történetét mindössze egyetlen hónap leforgása alatt, nem mellesleg a férfi főszereplő Simon Basset-et alakító Regé-Jean Page-t (Ragadozó városok) már most az új James Bondként emlegetik. A show természetesen kis hazánkban is óriási érdeklődésnek örvend, amit mi sem példáz jobban, mint hogy nemrégiben a Gabo kiadó is úgy határozott, újra kiadja a sorozat alapjául szolgáló regényeket, immáron netflixes borítóval ellátva. Na, de hogy mi lehet A Bridgerton család népszerűségének kulcsa? Nos, a különböző etnikumú színészek castingolása bizonyára sokat nyomott a latban, de a kevésbé visszafogott szexjeleneteivel is kitűnik az ezen szempontból igencsak maradinak mondható kosztümös szériák közül.

Az utóbbi ominózus képsorok ráadásul az utóbbi időben a különféle pornóoldalakon is megkezdték hódító útjukat: például a brit The Sun bulvárlap értesülései szerint már több százezer megtekintést értek el az ollózott képsorok, mielőtt a sorozatot gyártó Netflixnek fel nem tűnt a dolog. A streamelős óriás azonnal hozzáfogott a tűzoltáshoz, és folyamatosan hívja fel az érintett portálok figyelmét arra, hogy jogsértést követnek el. Az akció úgy tűnik, bevált, mert az illegálisan feltöltött jelenetek azóta javarészt eltűntek a különféle felnőttfilmes platformokról, de néhány helyen még mindig elérhetőek. A lap szerint A Bridgerton család színészgárdája (érthető módon) szintén nem vette jó néven, hogy intim jeleneteik a közerkölcsöt sértő pornófilmek társaságába kerültek. A neve elhallgatását kérő forrás úgy fogalmazott, hogy az ügy leginkább a két fiatal főszereplőt, a már említett Page-et és a Daphne Bridgertont játszó Phoebe Dynevort (Blöff) viselte meg, akik ”életük szerepére szerződtek, és nem egyeztek bele abba, hogy ilyen formában használják ki őket.”

Természetesen nem ez az első közelmúltban készült sorozat, amely kirándulást tett a pornóoldalak világába, hiszen a Trónok harca sikamlósabb jelenetei is bekerültek annak idején a korhatáros tartalmak közé. De említhetnénk a Hulun futó Normális emberek című szériát is, mely a PornHubon futott be nagy ”karriert”. Itt azonban a producer felszólítására rögtön törölték is a videókat. Az ilyennemű tevékenységért (kalózkodásért) egyébként akár 10 év börtön és felső határ nélküli pénzbírság is kiszabható az elkövető(k)re.

A Bridgerton család december 25-én robbant a Netflix kínálatában, ami Julia Quinn amerikai írónő nyolc kötetet számláló sorozatának első darabját, A herceg és én című történetet dolgozza fel, de a Netflix már a második évadot is berendelte, ami Anthony Bridgertonra összpontosít majd.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak