Kapcsolat

Sorozat

Posztert kapott a Netflix vadiúj dél-koreai akcióthriller-sorozata

A főszereplő viszont sokaknak ismerős lehet.

blank

blank

Ha valaki huzamosabb ideje a Netflix előfizetőjének mondhatja magát, nyilván feltűnt neki, hogy a kaliforniaiak előszeretettel sugároznak ázsiai produkciókat is. Különösen a dél-koreai alkotások számítanak a streamelős óriás fellegvárának, ami nem is csoda, tekintve, mekkora fejlődésen esett át az ország filmipara a közelmúltban (elég csak a Snowpiercer-Túlélők viadalára, vagy az Oscar-díjas Élősködőkre gondolnunk). Ebből is látszik, hogy a Samsung hazája szinte minden műfajban megállja a helyét, ez alól pedig az akcióthriller sem kivétel. Ennek ékes bizonyítéka a Netflix vadiúj sorozata, a My Name, mely egy John Wick-szerű bosszúmese, és amely a közelgő premier kapcsán posztert is kapott.

A plakát középpontjában a széria főszereplője, a Han So-hee által játszott Yoon Ji-woo áll, aki a történet szerint csatlakozik a Dongcheonpa nevezetű, drogosokból álló bandához, mégpedig azzal a céllal, hogy megbosszulja az apja halálát. Ám a dolog igen lassan halad, ezért Yoon a rendőrség kötelékébe is beépül amolyan téglaként, hogy még több információt szerezzen a titokzatos esetről. Az események akkor kezdenek bonyolódni, amikor a fiatal lány két élete váratlanul keresztezi egymást…

Érdekes alapsztori, kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle. Egyébként, ha valakinek ismerősnek tűnik Han neve, az nem véletlen, hiszen a színésznő szerepelt a Nevertheless című romantikus sorozatban, amelyben egy Yoo Na-bi nevű művészhallgatót alakított, aki megfogadja, hogy soha többé nem lesz szerelmes. Fogadalmát azonban csak addig tudja betartani, amíg nem találkozik a csábító Park Jae-eonnal (Song Kang). A műsor annyira népszerű volt, hogy a Flix Patrol szerint netflixes futása alatt egyike volt a tíz legjobb shownak. Hannak emellett a tavalyi évben is kijutott a sikerből, hiszen szerepelt a The World of The Married című filmben is, ami kritikailag és pénzügyileg is igen szép eredményt ért el.

blank

A My Name október 15-én debütál a Netflix kínálatában, a produkció rendezője Kim Jin-min (Pride and Prejudice), a főbb szerepekben Han mellett Park Hee-soon-t, Ahn Bo-hyun-t, Kim Sang-ho-t, Lee Hak-joo-t és Chang Ryul-t láthatjuk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak