Kapcsolat

Sorozat

Premierdátumot kapott a Lucifer fináléja

És már nem is kell túl sokat várni rá.

blank

blank

Majdnem két hónap telt el azóta, hogy a Lucifer igazi végszavának szánt ötödik évad második fele felkerült a Netflix kínálatába, kedvenc ördögünk azonban nem tud (akar) megnyugvást lelni, ezért a kaliforniaiak úgy döntöttek, adnak neki még egy hatodik szezont is. Ez azonban már ténylegesen a show fináléja lesz, amely a mögöttünk hagyott hétvégén végre premierdátumot is kapott, méghozzá egy egészen ördögire sikeredett előzetes társaságában.

Ahogyan az a Comic-Con@Home 2021 eseményen kiderült, a Lucifer hatodik, utolsó évada szeptember 10-én debütál majd a Netflixen, a kerek szám pedig nemcsak a premierdátumot, hanem a finálé epizódszámát is takarja. Amely a készítők szerint sokkal karakterorientáltabb lesz az előző évadoknál, valamint végre egy párként láthatjuk majd az eddig jobbára munkapcsolatban lévő Lucifer MorningstarChloe Decker duót. Ezenkívül az alkotók a hangsúlyos BLM-mozgalmat (Black Lives Matter) is beleszőtték a cselekménybe, amiből a fentebb említett kedvcsináló alapján sajnos sok minden nem derül ki, a trailer ugyanis szinte teljes egészében az eddigi történések egyfajta montázsaként funkcionál.

Ettől eltekintve a rajongók bizonyára boldogok lesznek, mivel a Lucifer fináléja amolyan osztálytalálkozó feelinget kapott, azaz az eddigi összes szereplővel találkozhatunk (még olyannal is, akivel elvileg már nem kellene). Ez utóbbi kategóriába Dan Espinoza (Kevin Alejandro) tartozik, a karakter ugyanis (SPOILER) az ötödik évad utolsó előtti részében meghalt. Rajta kívül természetesen visszatér a címszereplő Tom Ellis (Lucifer), Lauren German (Chloe Decker), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen), D.B. Woodside (Amenadiel) és Aimee Garcia (Ella) is.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak