Kapcsolat

Gaming

PS4-re is megjelenhet a Godfall

A kérdés csak az, hogy érdekel-e a játék valakit a prev-genesek táborában? Mert hát eddig nem sikerült túl nagy port kavarnia.

blank

blank

Habár közel sem a Counterplay Games tavaly a PS5 egyik nyitócímeként érkezett akció-looter-slasher játéka, a Godfall miatt alakult ki globális készlethiány, mivel egy igen középszerű, se füle, se farka hentelde lett, ám akkor és ott olybá tűnt, hogy a program kifejezetten az újgenerációs funkciókat hivatott inkább demonstrálni, mintsem beszippantani játékosait. Ezt tovább erősítette, hogy a PS5-ös és PC-s debütálás mellett a Microsoft next-gen gépére is bejelentették, az Eurogamer legfrissebb értesülése szerint azonban mindez csak marketinges álca volt, ugyanis több jel is arra utal, hogy a Godfall a leköszönő konzolgenerációra is meg fog jelenni. Legalábbis PlayStation 4-re, amit a PEGI honlapja árult el egy azóta már törölt kiértékeléssel.

Persze a dolgot senki sem erősítette meg hivatalosan, így simán benne van a pakliban, hogy csupán egy bakiról van szó, de elnézve a Godfall után való, mára szinte teljesen elapadt érdeklődést, nem lepődnénk meg, ha plusz egy platformmal is próbát tennének a készítők, mert hát a játék a legfinomabban szólva sem éri meg a jelenleg PS5-re kínált, nagyjából 28 ezer forintos árát (a PC-re kizárólag az Epic Games digitális boltjában elérhető verzió némileg barátibb a maga 20 ezres árcédulájával, de ha minket kérdeztek, ár-érték arányban még így sem számít a legjobb befektetésnek – már ha valaki úgy dönt, bezsákolja azt).

A Godfall 2020 novemberében jelent meg PS5-re és PC-re, május 12-én érkezik az Xbox Series X / S változat, a prev-gen változatokról pedig tehát nincs hivatalos megerősítés, de nem kizárhatóak.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak