Kapcsolat
blank

A Raised by Wolves sztorija szerint a világűr gyarmatosításának korai szakaszában két android, Anya (Amanda Collin) és Apa (Abubakar Salim) kapja a feladatot, hogy felneveljenek három gyermeket egy rejtélyes bolygón, ahol a társadalmi mobilitás épp egy vallási konlfiktus következtében összeomlik. Eközben a történet egyik főhőse, Marcus (Travis Fimmel) – aki a Föld pusztulását követve keveredett a kolóniára – igyekszik maga mögött hagyni korábbi életét, és mindent újrakezdeni a családjával.

Amit érdemes tudni a szériáról, hogy a történet tíz epizódból fog összeállni, melyből Ridley Scott csupán az első kettőt vezényelte. A legendás direktor mellett Luke Scott (Morgan), Alex Gabassi (The Frankenstein Chronicles), Sergio Mimica-Gezzan (Halo: Nightfall), és James Hawes (39 lépcsőfok) keze munkáját tükrözik a további részeket, a forgatőkönyv pedig Aaron Guzikowskét, aki – egyebek mellett – korábban olyan filmek szkriptjeit szállította, mint a Fogságban vagy a Pillangó.

A produkció eredetileg a HBO Max streaming platform kínálatába érkezik szeptember 3-án az Egyesült Államokban, azonban szerencsére nekünk sem kell sokat várnunk, ugyanis szeptember 4-én nálunk is elérhető lesz a HBO GO-n, később pedig a hagyomáyos HBO műsorára is felkerül.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak