Kapcsolat

Gaming

Rengeteg mindennel várja a játékosokat a Sony a PlayStation Days of Play 2021 alkalmából

Most különösen jó PlayStation tulajnak lenni.

blank

blank

Szó se’ róla, mostanság igencsak jó PS tulajdonosnak lenné, elég az elmúlt időszak PlayStation Plus felhozatalára, vagy éppenséggel a Play at Home-ra gondolni. Az ezen kezdeményezések mögött álló Sony pedig továbbra sem lassít, ugyanis a PlayStation Days of Play 2021 alkalmából rengeteg mindennel várja a játékosokat. A japán gigavállalat tájékoztatása szerint szerették volna az idei eseményt még különlegesebbé tenni a játékosok számára, ezért néhány héten át olyan tevékenységek fognak zajlani, amelyek a gamerek összekapcsolásával ünneplik a játék erejét, és a közösség vibrálását. Ennek keretében kerül megrendezésre a PlayStation Player Celebration, melynek égisze alatt a játékosok világszerte csatlakozhatnak egymáshoz, hogy különböző közösségi célok eléréséhez járuljanak hozzá, valahányszor játszanak egy játékkal, vagy trófeát szereznek PlayStation 4-en, vagy PlayStation 5-ön. Jutalmuk pedig a jóérzésen túl PSN-es témák lehetnek. A közreműködés regisztrációhoz kötött, melynek első szakasza május 18-án kezdődik és egészen 31-ig tart.

Ám ezzel még nincs vége a dalnak, ezzel egy időben jön ugyanis a Play of Days Celebration Sale is, amely a hónap végén indul, és PS4-es és PS5-ös szoftverek mellett más kiválasztott termékeket és miegyebeket tartalmaz (hogy ez pontosan mit takar, az egyelőre rejtély, viszont a Sony hamarosan további tájékoztatást ígér, így várhatóan nemsokára okosabbak leszünk). Fontos megjegyezni, hogy a termékek ára régiónként változik, erre nem árt majd odafigyelni. Harmadik körben pedig lesz egy ingyenes online multiplayer hétvége is (ennek időpontja még szintén nem ismert), ahol a játékosok külön felár nélkül hozzáférhetnek a tulajdonukban lévő playstation 4-es és playstation 5-ös játékok online multiplayer módjaihoz (ezek egyébként külön megvásárolhatóak, mindössze internetkapcsolat és PlayStation Network-fiók szükséges hozzá).

Izgalomban tehát vélhetően nem lesz hiány az utolsó tavaszi hónap második felében, csak buzdítani tudunk mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel, hiszen remek mókában lesz része. Aki kíváncsi a regisztrációval (és minden egyéb mással) kapcsolatos részletekre, ITT megtalálja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak