Kapcsolat

Gaming

Rengeteg változást hoz a Cyberpunk 2077 1.2-es frissítése

Több mint három hónappal a megjelenés után úgy fest, végre ténylegesen is elkészül a Cyberpunk 2077.

blank

blank

Mint azt tudni lehet, hamarosan befut a decemberben igencsak siralmas technikai állapotban debütált Cyberpunk 2077 grandiózus, mindent is gatyába rázó javítócsomagja, amit ugyan eredetileg februárra tervezett a CD Projekt Red, egy hackertámadás okán azonban erre nem kerülhetett sor. Bár konkrét időpontot még mindig nem kaptunk a lengyelektől, közszemlére tették a patch javarészét, ami több száz hibát fog orvosolni, kezdve a játékmeneten és technikai állapoton át egészen a legapróbb bugokig. A közzétett lista ITT tekinthető meg.

Mint az a listán is olvasható, többek közt jelentősen megmásul majd az autóvezetés, amit mellesleg saját szájízünk szerint állíthatunk, máshogyan viselkednek majd a rendőrök, megszűnik a random NPC-spawnolás, egyszerűbbé válik a craft-rendszer (kevesebb alapanyag fog kelleni a tárgykészítéshez), teljesítmény és vizuális téren pedig lecsökken a memóriahasználat, illetve kap egyfajta pofásabb arculatot a játék látványvilága – csak hogy néhány változást említsünk.

Bár a magunk részéről mi nem a technikai állapotot találtuk a program legnagyobb negatívumának  – ahogy az tesztünkben olvasható  –, de reméljük, az 1.2-es update megérkeztével mindenki számára élvezhetővé válik a Mike Pondsmith által teremtett világ videójátékos változata.

A Cyberpunk 2077 eredetileg december 10-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően az újgenerációs konzolokon is játszható. Next-gen PS5 és Series X/S frissítés valamikor az idei év második felében várható.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!


Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak