Kapcsolat

Gaming

Resident Evil Village: fény derült a főhős, Ethan Winters fizimiskájára

Megtudtuk, amit már eddig is tudtunk.

blank

blank

2017 elején változás állt be a Resident Evil-játékokban: a Capcom fejlesztői az addig jól bejáratott harmadik személyes nézetből FPS-perspektívára (azaz belső nézetre) váltottak át, ami azt eredményezte, hogy a hetedik számozott epizód során a nem mellesleg vadiúj főhős, Ethan Winters szemén keresztül láttuk az eseményeket (az arca pedig végig rejtve maradt, és csupán az volt tudható, hogy a haja szőke). Ez a tendencia a hónap elején megjelent, nyolcas számmal ellátott rész, a Village esetében is folytatódott (teszt ITT), ami néhány rajongót és moddert cselekvésre kényszerített, így aztán néhány napja fény derült a sok viszontagságot megélt karakter (nem hivatalos) fizimiskájára.

Ahogyan arról a Polygon beszámolt, az internet népét a múlt hét óta izgalomban tartja egy Ethan Winterst ábrázoló fotó, melyet egy DeviantArt művész, bizonyos DemonLeon3D készített, méghozzá azon fénykép alapján, melyet egy “sorstársa”, xKamillox ollózott ki a játékból. A portálnak nyilatkozva elmondta, hogy a modellen nem eszközölt semmilyen változtatást, majd hozzátette, hogy egy másik művész, Flvcko már a Village-ből is “elővette” a karaktert, és feltöltötte az internetre, hogy a többiek is megcsodálhassák.

blank

De ez még nem minden: a bevezetőben említett modderek is hozzátették a magukét a rejtély megfejtéséhez a Village PC-s verziójában. Mint azt a korábbi epizódokban megszokhattuk, ezúttal is rendelkezésünkre áll egy karaktermodell-nézegető, amiben bár Ethan arca homályos, az Ethan Winters Restored nevű mod segítségével azonban mégis vethetünk rá egy pillantást. Persze ez csak egy kis játék, mivel a Resident Evil rajongói számára évek óta nyilvánvaló, hogy a Capcom kire építette a főhős megjelenését: az illető nem más, mint a hetedik rész, valamint a Village stáblistáján egyaránt szereplő tunéziai modell, Yaya Chamki, avagy Ryan C., akit az Acqua nevű japán modellügynökség képvisel.

A Resident Evil: Village május 7-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Google Stadia-ra. A játék mellé extra ajándékként járó multiplayer lövölde, a Re:Verse pedig valamikor a nyáron érkezik, illetve ahogy azt tesztünkben is említettük, nem tartjuk kizártnak, hogy később PSVR2-es változatot is kapni fog a program.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak