Kapcsolat

Gaming

Spider-Man: Miles Morales – kiderült, nagyjából milyen hosszú játékmenetre számíthatunk

blank

blank

A Spider-Man: Miles Morales-t a Sony júniusi show-műsorán jelentették be egy nagyon rövid és kevésbé beszédes előzetessel, majd a tokiói vállalat szeptemberi menetében már a játékmenet is megvillant egy 7 perces videó keretében. A programról ennél többet nem tudtunk meg – leszámítva, hogy november 19-én érkezik –, a Insomniac Games-nek köszönhetően azonban csak csordogált még némi extra információ, például, hogy milyen hosszú játékmenetre számíthatunk.

Korábban a Sony egyik fejese, Simon Rutter nem túl egyértelmű nyilatkozata után az a hír kapott szárnyra, hogy a játék valójában nem is egy teljesen új rész, hanem a 2018-as PlayStation 4 exkluzív Marvel’s Spider-Man újgenerációhoz igazított és kibővített változatot lesz, amiben egy DLC formájában Miles Morales is feltűnik, mint játszható karakter. Végül kiderült, hogy ez csupán egy puszta félreértés, ugyanis a fekete-piros gúnyás hálószövő kalandja nem kiegészítőként, hanem egy önállóan futtatható játékként érkezik – persze az elképzelhető, hogy lesz egy olyan bundle is a PlayStation 5 konzolokra, amiben mindkét program együtt lesz megvásárolható.

Kapcsolódó: Íme minden izgalmas részlet, ami elhangzott a Sony prezentációján

Nem sokkal a félreértés tisztázását követve a videojátékos berkekben elismert, bennfentes forrásokkal seftelő Jason Schreier is megírta, hogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ugyan nem kiegészítő, ám nem is teljes értékű folytatás lesz, inkább valami olyasmit kell elképzelni, mint amilyen az Uncharted széria esetében a Lost Legacy volt.

Ebből már egyszerű volt kikövetkeztetni, hogy a teljes árért (~22 000 forintért) cserébe leginkább egy combosabb DLC-vel vetekedő tartalmat kapunk, amelyet az Insomniac Games fejlesztőcsapat a napokban meg is erősített. Sőt, konkrétan azt is elárulták, pontosan milyen hosszú játékmenetre számíthatunk: a Miles Morales a hivatalos közlemény szerint nagyjából 10-15 órányi mókát ígér – ez nagyjából pont a fele a 2018-as pókemberes játékénak.

A Spider-Man: Miles Morales november 19-én jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak