Kapcsolat

Film

Spin-offal bővül a kult státuszba emelkedett sci-fi horror

John Krasinski két évvel ezelőtt bemutatott rendezésének ugyan még nem láttuk a folytatását, de már most tervezik a harmadik filmet, ami egy spn-off lesz.

blank

blank

A 2018-as év egyik nagy horror-dobásának kétségtelenül a John Krasinski (Szeretteink körében) rendezésében, saját maga és felesége, Emily Blunt (Az ördög Pradát visel) főszereplésével készült Hang nélkül számított, ami mind anyagilag, mind kritikailag óriási sikert aratott. Nem is kellett ennél több a Paramount stúdiónak, hogy áldását adja a folytatásra, melynek karmesteri pozíciójára ugyanúgy Krasinski lett kijelölve, mint a korábbi rész esetében, valamint aktori fronton sem történtek különösebb változások. A film végül idén tavaszra készült el, ráadásul premierjét is csaknem megtartották május 15-én, de a koronavírus-járvány ennek is keresztbe tett. Jelenleg 2021. április 23-ra van kitűzve az újabb bemutató, remélve, addig elvonulnak a pandémia-felhők. És bár ez a dátum még majd’ fél évre van, a stúdiónál már most olyan nagy reményeket táplálnak a produkció iránt, hogy szép csendben elkezdtek megágyazni egy harmadik Hang nélkül filmnek is – számolt be a Collider.

Ami azonban még izgalmasabbá teszi a bejelentést, hogy ennek eseményei már nem az Abbott család körül fognak bonyolódni, hanem teljesen új karakterek túlélési történetét mutatja be azon lepusztult világban, melyet már nem emberek, sokkal inkább különös, zajra érzékeny, torz lények lakják.

A hang nélkül szereplőivel együtt egyébként Krasinski is már csak producerként lesz jelen a projektben, aminek stábjáról eddig csak annyi derült ki, hogy írója és rendezője Jeff Nichols (Éjféli látomás) lesz, aki egy Krasinskitól kapott ötletből fog gyurmázni. Hivatalos cím nincs, a film várható bemutatójáról viszont kiderült, hogy valamikor 2022-ben lesz – legalábbis a tervek szerint.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak