Kapcsolat

Sorozat

SpongyaBob spin-off sorozat érkezik, amiben Patrick kerül a középpontban

blank

blank

2019 elején a Nickelodeon elnöke, Brian Robbins már bejelentette, hogy a SpongyaBob Kockanadrág rajzfilmsorozatot spin-offokkal szeretnék kiegészíteni a jövőben. Nem sokkal azután pedig le is leplezték az első vadhajtás-szériát, a Kamp Carol: SpongeBob’s Under Years-t, ami a tervek szerint 2020. júliusában került volna a Nickelodeon műsorára, de helyette 2021-ben lesz látható a CBS All Access streaming platformon. Ugyan a Kamp Carolra még egy kicsit várnunk kell, de a Nickelodeon máris berendelte a következő spin-off szériát, amiben Patrick kerül majd a középpontba.

A Deadline számolt be róla, hogy a SpongeBob univerzum a jövőre érkező Kamp Carol mellett egy másik spin-offal is gazdagodik: A Patrick Star Show címmel érkezik a kockanadrágú elválaszthatatlan bűntársának, Patricknak az önálló sorozata. A források szerint a produkció története kizárólag a rózsaszín csillagra és a családjára fókuszál majd, akik ezúttal egy közös talk show-t rendeznek Bikinifenék mélyén. Hogy milyen ismert és új szereplőket látnak vendégül a műsorban, azt egyelőre nem tudni, azonban a hírportál úgy tudja, hogy a Patrickot megszólaltató színész, Bill Fagerbakke mellett javarészt új színészek csatlakoztak a szinkronstábhoz – akik már meg is kezdték a munkálatokat a projekten.

Habár a bejelentés meglehetősen szűkszavú, annyi azonban már biztos, hogy A Patrick Star Show a Kamp Carolhoz hasonlóan szintén 13 epizódból fog állni, és az anyasorozat mögött álló csapat hozza tetőt alá. Premier dátumról egyelőre nincs szó, ahogy arról sem, hogy a produkció a klasszikus kétdimenziós vonalat követi-e, vagy a Kamp Carolhoz hasonlóan egy CG-animációs sorozat lesz. Azonfelül Brian Robbins korábban azt nyilatkozta, hogy a SpongyaBobra a saját Marvel univerzumukként tekintenek, így a jövőben több Bikinifenéken játszódó széria bejelentésére is lehet számítani.

A SpongyaBob Kockanadrág 1999-ben debütált a Nickelodeon tévécsatornán, több éves pályafutása alatt pedig 12 évadot, több mint 240 epizódot, valamint két egész estés produkciót, (Spongyabob – A mozifilm, Spongyabob: Ki a vízből!) tudhat maga mögött, valamint 2021-ben érkezik a SpongyaBob: Spongya szökésben a Netflix kínálatába. Ugyanakkor két Emmy-díjat is sikerül bezsebelnie, amellett hogy minden idők legnépszerűbb tévés ranjzfilmsorozatává avanzsált.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak