Kapcsolat

Gaming

Szó szerint Magyar lesz a Brawlhalla új karaktere

Történelem egyes, ülj le.

blank

blank

A Brawlhalla a legnépszerűbb mobiljátékok egyike, sőt mi több még a PlayStation-ön is sikerült felverekednie magét a free-to-play játékok top10-es listáján. Ugyanakkor a Ubisoft verekedős címe nemcsak az összes létező platformot járta meg, de számtalan hőssel is gazdagodott 2014-es indulása óta. A legújabb 5.02-es patch kapcsán pedig már csak azért is felkaptuk a fejünket, mert friss bajnoka nem más lesz, mint Magyar. Mármint nem a nemzetisége magyar, hanem a neve – előbbit tekintve a Spectral Guardian a bataviai Strazci hadsereg utolsó tagja, aki egy kétkezes karddal, valamint egy nem kevésbé méretes kalapáccsal indul harcba.

Ebből már azért sejthető, hogy vajmi kevés köze van az új hősnek nemzetünkhöz, bár a magunk részéről kíváncsiak lennénk, hogy honnan jöhetett az ihlet. Merthogy a szellemjárta, megszállt páncél minden, csak nem a hazai legendáriumok és mítoszgyűjtemények leghíresebb darabja, az egyszer biztos. Azt meg inkább ne is firtassuk, hogy mit keres a Valhallába vezető úton egy gyakorlatilag élőhalott teremtmény… Na de a viccet félretéve, álljon itt Magyar, a Brawlhalla új karakterének a trailere.

Magyar statisztikáit tekintve Ereje 5, Ügyessége 4, Védelme 9, Sebessége pedig 4; és egy pár csecse skinnel is elérhető lesz gyakorlatilag azonnal. A hét brawlja a Bubble Tag lesz, és nem maradhat el az ilyenkor szokásos kisebb-nagyobb javítások, játékegyensúlyi finomítások és tesztfunkciók garmadája sem.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak