Kapcsolat

Gaming

Sztárokkal erősít az Ark: Survival Evolved folyatása és animációs sorozata is

Halálos Iramban kezdenek neki az Ark-univerzum kibővítésébe.

blank

blank

A nagysikerű dínós-túlélős játék, az Ark: Survival Evolved fejlesztőinek nagy tervei vannak a jövőt illetően. Egyszerre kezdenek ugyanis neki az Ark 2 fejlesztésének és egy animációs sorozat megalkotásának, utóbbiba ráadásul nem is akármilyen sztárok hathatós közreműködésével. A The Game Awards-on egyből kaptunk is egy extra hosszú trailert, melyben Vin Diesel (Halálos iramban, Riddick) ropogtatja a saját és mások nyakát egyaránt. Egyelőre nem tudni, hogy az Ark 2 mikor jelenik meg, és elődjéhez hasonlóan korai hozzáférésben indul-e majd útjára, de a Studio Wildcard holnapra további részleteket ígért a projekttel kapcsolatban.

De ezzel még koránt sincs vége a játékkal kapcsolatos látnivalóknak, hiszen ahogy említettük, az Ark: Survival Evolved univerzuma nemcsak egy új felvonással és neves sztárokkal, hanem egy animációs sorozattal is tovább fog bővülni. Ennek a beharangozójába szintén az alábbi videóban leshettek bele, 4:48-tól. A sorozat az alapjátékból ismerős Helena történetét fogja folytatja és bővíteni, méghozzá olyan szereplőgárdával, mint a már említett Vin Diesel és Russel Crowe (Gladiátor, Rendes fickók), valamint még egy sor ismerős név, akik hangjukat kölcsönzik majd a szereplőknek.

Akik elsőként szeretnének értesülni arról, hogy mikor és mely platformokon lesz elérhető akár a játék, akár a rajzfilmsorozat, azoknak a Studio Wildcard twitterét érdemes most követni. Egyelőre a “next-gen grafika, next-gen online multiplayer snadbox, next-gen logo, next-gen hype” mellett a játék hanganyagából kaptunk egy kis ízelítőt Gareth Coker, a játék zeneszerzőjének jóvoltából.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak