Kapcsolat

Sorozat

The Book of Boba Fett: nem a The Mandalorian 3. évadát váltja ki, hanem egy teljesen önálló sorozat lesz

Beskar… beskar mindenhol.

blank

blank

A december 18-án véget ért The Mandalorian második etapjának záró képsorai már önmagukban hatalmas diskurzust indítottak be egész internetszerte, azonban a manapság már bevett szokásnak számító stáblista utáni jelenet még ennél is több kérdést vetett fel. Itt került leleplezésre ugyanis a The Book of Boba Fett névre keresztelt projekt, melyről ekkor sokan nem tudták eldönteni, hogy Din Djarin kalandjainak harmadik évadáról vagy valami egészen másról van-e szó. Nos, többnapnyi teoretika után most végre választ kaptunk a kérdésre, méghozzá egyenesen a lassan már Star Wars-veteránnak számító Jon Favreautól (A Vasember, A dzsungel könyve).

Favreau a Good Morning America című műsorban vendégeskedett, ahol többek közt végre tiszta bantha tejet öntött a pohárba. Az ott elhangzottakról nem sokkal később már az egyik hivatalos Star Wars honlap is beszámolt. Így most már végre nem kell tovább a legkülönfélébb elméleteket gyártanunk: a The Book of Boba Fett egy új, önálló sorozat lesz, ami a stáblista utáni jelenetet viszi majd tovább.

A hivatalos sajtóközlemény szerint a jelenleg is forgatás alatt álló széria 2021 decemberében érkezik meg a Disney+-ra. A produceri oldalon pedig a The Mandalorianhoz hasonlóan továbbra is Favreau és Dave Filoni (Star Wars: A klónok háborúja) fogják a gyeplőt, kiegészülve a második évadban rendezőként debütált Robert Rodriguezzel (Desperado). A The Book of Boba Fett a Disney Investor Day-en bejelentett Ahsoka és a Rangers of the New Republic sorozatokhoz hasonlóan szintén a The Mandalorian eseményeivel párhuzamosan fog játszódni, ahol a legendás páncélt újfent Temuera Morrison (Star Wars: A klónok támadása) ölti magára, mellette pedig Ming-Na Wen (A S.H.I.E.L.D. ügynökei) is visszatér Fennec Shand szerepében. A történetről még semmit sem tudni, a stáblistás jelenet tanúsága szerint egy amolyan gengszterfilmes szériára számíthatunk, melyben a páros átveszi a hatalmat Jabba egykori csatlósaitól a tatooine-i alvilág felett.

Ami pedig a The Mandalorian harmadik felvonását illeti, megerősítést nyert, hogy annak munkálatai szintén 2021-ben kezdődnek meg, így nagy valószínűséggel együtt kerülhet képernyőre a The Book of Boba Fett-tel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak