Kapcsolat

Sorozat

The Mandalorian: pletyka pletyka hátán

This is the way?

blank

blank

Még két hete sincs, hogy elrajtolt a The Mandalorian második szezonja a Disney+ platformon, de a széria stábja – Jon Favreau (Vasember, Az oroszlánkirály) showrunnerrel az élen – már e hónap végén, legkésőbb december elején újból be szeretné izzítani a kamerákat – írja a Deadline. Ami viszont igazán érdekessé teszi a híresztelést, az az, hogy a fáma lehet, nem is a Din Djarin (Pedro Pascal) és Baby Yoda / a Gyermek közös kalandjainak folytatásáról szól, hanem egy Boba Fett spin-offról, aki a The Mandalorian S2 első epizódja zárósnittjében bukkant fel Temuera Morrison (Star Wars: A klónok támadása) megformálásában.

Itt nem árt azért megjegyezni, hogy a Disney hivatalosan egyik-másik projektet sem erősítette meg, még annak ellenére sem, hogy a The Mandalorian 3. évada egy ideje már fejlesztés alatt áll – bár minden bizonnyal ez csak ideig-óráig lesz így –, és csupán annyi tudható, hogy létezik egy „Buccaneer”(Kalóz) kódnévvel ellátott projekt (korábban azt feltételezhettük, hogy ez a The Mandalorian 3. évadához tartozik, de most már nem lehetünk biztosak ebben). Ja, és nem mellesleg sokáig úgy volt, hogy a Zsivány Egyes és a Solo: Egy Star Wars történet mellett egy Boba Fett mozi is érkezni fog James Mangold (Logan) rendezésében, az ötlet azonban a kukában végezte.

Ha pedig ez nem volna elég, a lap azt is tudni véli, hogy Sophie Thatcher (A lelőhely) is váltott egy jegyet a Star Wars univerzumába (hogy a soron következő etap vagy a spin-off berkeiben, az nem derült ki), a kasztinghoz azonban szintén senki sem fűzött kommentárt. Ezeknek a mellékági kalandozásoknak a lehetőségét egyébként még Bob Iger, a Disney korábbi vezérigazgatója szellőztette meg az év elején (még lemondása előtt), bár hogy akkoriban pontosan melyik the mandalorianes karaktereket képzelték el önálló történetekben, azt szintén nem árulták el.

Hogy a Deadline hírei mennyire felelnek meg a valóságnak, arra jó eséllyel hamarosan fény derül, de addig sem árt komoly fenntartásokkal kezelni az információkat.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak