Kapcsolat

Gaming

The Witcher 3: igen gyors lesz a gyorsutazás az újgenerációs masinákon

Úgy tűnik, Ríviai Geralt utolsó kalandja rendkívül jól működik a Microsoft masináin, még az újgenerációs frissítés nélkül is.

blank

blank

A CD Projekt Red által megalkotott szörnyvadászos videójáték-trilógia záródarabja, a The Witcher 3: Wild Hunt természetesen az újgenerációs konzolok repertoárjából sem maradhat ki, és bár egyik új verzió sem mostanában jelenik meg, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően azonban már a gépek megjelenése napjától megidézhetjük Ríviai Geralt utolsó kalandjait.

Most az egyik streamer, rubhen925 osztott meg egy videót saját YouTube csatornáján, melyen azt szemlélteti, miképpen fut a 2015-öd program Xbox One változata Series X-en. A felhasználó csaknem két órányi felvételt tett közzé, aminek keretében elképesztően magas képkocka per másodpercenkénti sebesség figyelhető meg. Ami viszont ennél is érdekesebb, az a pokolian gyors fast travelling: úgy sincs töltőképernyő, hogy még nincs a játék a Series X teljesítményére szabva.


Ahogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales a PlayStation 5 esetében, úgy a The Witcher 3 által képviselt sebesség is az SSD számlájára írandó jelenség – de egyébként PS5-ön is hasonlóra kell számítani. Jó hír, hogy a produktum már az első naptól fogva elérhető lesz mind a Sony, mind a Microsoft termékein, illetve várható a feljavított változat is a közeljövőben (dátum most még nincs). Ha pedig ez nem volna elég, akik rendelkeznek a játék valamely leköszönő generációs kiadásával, azok ellenszolgáltatás nélkül juthatnak majd hozzá a frissítésekhez az új gépeken.

Az Xbox Series S/X egy hét múlva, november 10-én kerül a boltok polcaira, a PlayStation 5 pedig kilenc nappal később, azaz november 19-én.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak