Kapcsolat

Gaming

The Witcher 3: folytatódik a Blood and Wine története

Kalandra fel!

blank

blank

Hiába telt már el közel hat év a lengyel CD Projekt Red The Witcher-videojátéktrilógiájának utolsó, Wild Hunt alcímű fejezete óta, Ríviai Geralt kalandjai ma is nagy népszerűségnek örvendenek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a vörösek tavaly is igen jól kerestek rajta, illetve a hozzá kapcsolódó DLC-ken. Ki tudja, hogy ezért-e, de mindenesetre érkezik az újgenerációs konzolokhoz illeszkedő verzió is, egy még gyorsabb gyorsutazással és egyéb fejlesztésekkel. De a varsói székhelyű stúdió a régi, hagyományos asztali játékokat kedvelőkről sem feledkezett meg, az ő számukra készül ugyanis a The Witcher: Old World című társasjáték. Elmondhatjuk tehát, hogy a széria még mindig nem fogyott ki a kraftból, amire csak rátett egy lapáttal egy lelkes modder, akinek hála, új küldetéssel folytatódik a Blood and Wine DLC története.

A nikich340 nevű felhasználó által kreált sztori a Night to Remember címet kapta, cselekménye pedig folytatja a Blood and Wineban megismert Orianna történetét. Mindezt természetesen megspékelve régi és új karakterekkel, szinkronizált részekkel, új eszközökkel és egy különleges trófeával. És hogy a The Witcher érzés végképp teljes legyen, a játékosoknak itt is olyan döntéseket kell meghozniuk, melyek a történések szempontjából hatalmas jelentőséggel bírnak. Természetesen mivel folytatásról beszélünk, ajánlott képben lenni az eredeti DLC eseményeivel, különös tekintettel a Blood Simple nevű küldetésre.

Akit felcsigázott ez a kis összefoglaló, bátran látogasson el a Nexus Modsra, ahonnan pár kattintás után beszerezheti a Night to Remember-t. Reményeink szerint ez a mod kitölti az űrt, amíg várunk a Netflix-féle Vaják második évadára – amelyben egyébként a Vad Falka is tiszteletét fogja tenni –, no meg a Cyberpunk 2077 okozta kiküszöbölése után a The Witcher 4 bejelentését.

Ha tetszett a cikk, további hírekért és érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak