Kapcsolat

Gaming

Tippek-trükkök: így lehet megkaparintani az Excaliburt az Assassin’s Creed Valhallában

Arthur király legendás kardjáról már korábban is volt szó az Assassin’s Creed-ben, a Valhallában azonban a kezünkbe is vehetjük az ikonikus fegyvert.

blank

blank

Egy pár napja nagyvonalakban már mi is megírtuk, hogy hogyan lehet megszerezni a skandináv mitológiai mennydörgés isten, Thor legendás pörölyét, most pedig Arthur király fegyverének hollétét is felfedjük nektek.

Hogy a miénk lehessen a kard, először meg kell találnunk a Treasure of Britain nevű kollekció 11 kőtábláját, melyekből 8 barlangok mélyén rejtőzik, hármat pedig zélóta lovagok birtokolnak. A könnyebbik része a feladatnak egyértelműen a barlangászás, hiszen itt némi kutakodás után már be is zsákolhatjuk a táblákat. Ezek a következő helyeken találhatóak:

Kelet-Anglia

Essexe

Cent

 Hamtunscire

Suthsexe

Eurviscire

Snotinghamscire

A három lovaggal, Wodennel, Heike-kel és Hrothgarral már kicsit nehezebb lesz a dolgunk. Egyrészt azért, mert állandóan nyeregben vannak, másrészt pedig mert naaagyon erős ellenfelek. Őket eredetileg kétféle módon találhatjuk meg: követjük a nyomaikat vagy megvárjuk, amíg szembe nem jönnek velük. No és persze a harmadik opció az, hogy megmutatjuk, nagyjából hol kell keresni őket.

Miután a maradék három tábla is a miénk, irány a Hamtunscireben található Myrddin barlang, aminek mélyén egy kőoszlopokkal szegélyezett terem vár ránk. Ezekbe az oszlopokba kell belehelyeznünk a megszerzett táblákat, ha pedig megvagyunk, megjelenik az Excalibur, amivel a kezünkben végül mi lehetünk a új Arthurok. Na jó, azok épp nem, de lesz egy menő fegyverünk.

Forrás: Powerpyx

Az Assassin’s Creed: Valhalla november 10-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, de 19-én PlayStation 5-re is megérkezik majd a masina nyitócímeként.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak