Kapcsolat

Gaming

Tippek-trükkök: így lehet megkaparintani Thor pörölyét az Assassin’s Creed Valhallában

Az Excalibur után egy másik legendás fegyvernek, a Mjölnirnek is felfedték a hollétét, megszerzése azonban nem lesz gyerekjáték.

blank

blank

Egy ideje már tudható, hogy a két napja debütált Assassin’s Creed Valhallában, ha úgy tartja kedvünk, akár mítikus tárgyakra is vadászhatunk szabadidőnkben. Az egyik ilyen Arthur király kőből kivont kardja, az Excalibur, a másik pedig Thor kalapácsa, a Mjölnir, melyről csak most derült ki, valójában hol lelhető meg. Ha pedig elszánjuk magunkat megszerzésére, az bizony nem lesz könnyű menet, hiszen nem egyszerűen csak rá kell bukkannunk hollétére, de a mennydörgés istenének páncélzata darabjait is össze kell bogarásznunk, amiből összesen öt található térképszerte. Ezek nélkül ugyanis nem leszünk képesek kölcsönhatásba lépni a pöröllyel, ergo forgatni sem tudjuk. Ehhez pedig mindenképpen végig kell játszanunk a játékot, hiszen a Mjölnir Norvégia egyik legészakibb részén, egy Hordafylke nevezetű területen található, ahová csak a játék végén van lehetőségünk visszatérni. Azonban ennek tényleg csak akkor van értelme, ha már rendelkezünk a vértezet minden egyes darabjával.

blank

Hogy ezeket megszerezzük, első körben le kell győznünk a Daughters of Goneril nevezetű boszorkánytriót, amit teljesítve három páncéldarab és ugyanennyi tőr üti a markunkat. Ezután fel kell keresnünk egy kelet angliai barlangot, aminek bendőjében található egy szobor. Ebbe kell belehelyeznünk a tőröket, minek következtében feltárul előttünk egy lépcső, amely Thor sisakjához vezet. Miután ezt is megkaparintottuk, szembe kell szállnunk az Ősök Rendjének mind a negyvenöt tagjával és padlóra küldeni őket. Ha sikerrel járunk, vár minket Ravensthorpe-i Hytham, aki jutalmul odaadja nekünk az istenség köpönyegét. Így pedig már teljes lesz a szett, szóval mehetünk Norvégiába és kiemelhetjük a kőbe állított Mjölnirt, amivel hivatalosan is vérbeli viking hérosszá avanzsálhatunk.

Az Assassin’s Creed: Valhalla november 10-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox On-re és Xbox Series X / S-re, de 19-én PlayStation 5-re is megérkezik majd a masina egyik nyitócímeként.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak