Kapcsolat

Gaming

Tippek-trükkök: így szerezheted meg a dildófegyvert a Cyberpunk 2077-ben

Ding-a-ding-dang my dang a long-ling-long…

blank

blank

Ha nem lenne elég dildó a Cyberpunk 2077-ben, netán azon gondolkodtál, hogy a Saints Row után mikor foghatsz végre a kezedbe egyet (virtuálisan persze, nem akarunk senki magánéletében vájkálni) fegyverként – nos, akkor jó hírünk van. Tippek-trükkök rovatunk legújabb felvonásában elmondjuk, hogyan szerezheted meg a dildófegyvert a Cyberpunk 2077-ben.

Az ikonikus fegyvert még fejleszteni is lehet, vagyis nemcsak megtalálásakor, hanem jóval később is a segítségünkre lehet Sir John Phallustiff, vagy ahogy a magyar fordításban találkozhattok vele, Faszállító János. Ellenfeleink legnagyobb szerencséjére a műfallosszal történő ütlegelés nem halálos, és természetesen tompa fegyvernek számít, melyet az utcai bunyós képességfáról fejleszthetünk tovább.
Innentől viszont spoilerveszély, szóval csak óvatosan!

blank

Elsőszámú kontaktunk a brutális bájdorong beszerzésében rögtön a játék első felében jön szembe velünk: Meredith Stout, a Militech megbízottja rejtegeti a kicsikét. Ha besegítünk a méretes titkokat rejtegető öltönykének a Maelstrom banda ellen a Hammerhead megvásárlásakor, akkor a jó tett helyébe jót várj alapon már csak türelemmel kell lennünk – hisz ahogy a mondás is tartja, türelem műpéniszt terem.

Nem sokkal később ugyanis egy flörtölős üzenetváltást követően a No-Tell Motel egyik meghitt szobájában Meredith romantikus légyottra invitál minket. Sajnos az, hogy a lepedőakrobatika során mekkora szerepe van Faszállító Jánosnak, az a korhatáros átvezető jelenet során sem derül ki. Mindenesetre a szemfüles játékos felfedezheti, hogy a szóban forgó plasztikfalloszt korábbi gazdája az akciót követően hátrahagyta. Hogy feledékenységből, emlékül vagy ajándékba, azt csak találgatni tudjuk, hiszen nem kapunk hozzá használati utasítást. Csak annyit tudunk tanácsolni, hogy a leghatékonyabb csak lesből, hátulról támadva bevetni a dildófegyvert a Cyberpunk 2077-ben.

blank

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint légy te is a Cyberpunk 2077 – Hungary csoport tagja!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak