Kapcsolat

Gaming

Több titokzatos márkanevet is bejegyzett a Square Enix

De hogy ebből mi fog kisülni, az most még rejtély.

blank

blank

A Square Enix egyből két márkanevet is bejegyzett a napokban, mely azonnal beindította a rajongók fantáziáját. Afelől ugyan nem sok kérdés maradt, hogy mely játék univerzumához tartozhat az “Ever Crisis“. Ennek kapcsán a Final Fantasy világát, azon belül is a Final Fantasy VII-et jól ismerő játékosok a Before Crisis mobil játékra, valamint a Crisis Core PSP spin-offra asszociálhatnak.

Most már csak az a kérdés, hogy milyen formában kapcsolódhat a reneszánszát élő Final Fantasy játékokhoz a titokzatos márkanév. Hiszen ember legyen a talpán, aki el tud igazodni az egymásra oda-vissza utaló animék, regények, mangák, spin-off játékok tengerében. De film is készült már a Final Fantasy VII univerzumából, tehát korántsem biztos, hogy itt egy játékról lesz szó.

blank

De hogy még bonyolultabb legyen a helyzet, van egy másik bejegyzett márkanevünk is, a “The First Soldier“. Ez lehet akár egy új projekt kódneve is, de ennyi erővel egy újabb kitérő is. Továbbá utalhat Sepirothra, akinek a génállománya hozta létre Shinra elit magánhadseregét, a SOLDIER-t, illetve lehet egy célzatos kacsintás a Soldier 1st Class-ra is – a közös a kettőben ismét a Final Fantasy VII.

Mindent összevetve végül csak ott kötünk ki, hogy a két márkanevet bejegyző Square Enix inkább több kérdést vetett fel terveivel kapcsolatban, mint amennyi választ tudunk adni rájuk. Annyi azért bizonyosnak látszik, hogy a Final Fantasy univerzumához valamilyen szinten kapcsolódni fog, akármit is terveznek. Reménykedhetünk remasterben, újgenerációs konzolokra való átiratban, de akár újabb felvonásban vagy mellékágban is, a még soron következő Final Fantasy VII Part 2 és a Final Fantasy XVI mellett.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak