Kapcsolat

Gaming

Többet is megtudtunk a Hellblade fejlesztőjének következő játékáról

Ninja Theory P. T.

blank

blank

A Hellblade: Senua’s Sacrifice egy igen különleges utazás volt, még ha mint játék nem is lett különösebben kiemelkedő, a hangulat és a látvány azonban mindent vitt. Annak fényében pedig különösen elismerésre méltó volt a Ninja Theory teljesítménye, hogy mindezt egy kicsi és független fejlesztőként tette le az asztalra. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, és már a redmondi Microsoft stúdióinak sorát erősítik, ahol javában hegesztik a Senua kalandjainak folytatását is, immáron egy nagybetűs AAA játékként. Csakhogy a háttérben más is készülőfélben van: a rejtélyes Project: Mara a Hellblade fejlesztőinek következő játéka, melyről a minap többet is megtudhattunk.

Az már biztos, hogy horror-elemekből itt sem lesz hiány, a Project: Mara-t pedig egyenesen a “legambíciózusabb és a valaha volt legrealisztikusabb” játékuknak nevezték. Ami már csak azért is roppant fontos, mert elárulták azt is, hogy egyetlen lakásban játszódik majd a játék, amit egy valódi helyszín alapján hoznak létre, az utolsó, legapróbb részletig lemodellezve azt. Mielőtt azonban túl sokat várnánk a játéktól, nem árt tisztában lenni azzal, hogy ez egy kísérleti játék lesz. A Project: Mara csupán egyike azoknak az apróbb projekteknek, melyeket a Ninja Theory számos, stúdión belüli kicsiny csapatainak egyike fejleszt.

blank

Ahogy a stúdió egyik fejlesztői naplójában elhangzik: “Olyan élményt szeretnénk megalkotni, ami nem tűnik se játéknak, sem pedig mozifilmnek. Valami egészen más lesz”. Hogy ez mennyire sikerül majd nekik, azt idővel megtudjuk, de az alábbi videó közelebbi betekintést nyújthat abba, hogy mennyire realisztikus környezetre számíthatunk majd a Hellblade fejlesztőinek következő játékától.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak