Kapcsolat

Film

Tom Hardy már a Venom 3.-at tervezgeti, és nem akármilyen ötlete van

Brutális lenne, csak nem biztos, hogy megvalósul.

blank

blank

A Sony 2018-ban fogott hozzá a Pókember nélküli Pókember-univerzumának építéséhez, melynek első darabja, a Tom Hardy (Mad Max: A harag útja) főszereplésével készült Venom busásan megtérülő befektetésnek bizonyult. Ennek fényében pedig szinte biztosra vehető volt, hogy elkészül a folytatás, amelyet, ha nincs a világméretű koronavírus-járvány, már rég láthattunk volna, így viszont a stúdiónak többször is halasztania kellett Eddie Brock és Cletus Kasady (alias Vérontó) összecsapásának igencsak akciódús történetét. Ez a tendencia pedig a napokban sajnos folytatódott, hiszen a japán cég ismét odébbtolta a premiert, igaz nem sokkal, az új időpont ugyanis szeptember 24 helyett október 15-e lett. Ismét kicsit többet kell hát várnunk a filmre, ám apró jó hír lehet, hogy a címszerepet játszó Hardy már a Venom 3.-at tervezgeti, ráadásul nem is akármilyen ötlete van az újabb felvonáshoz.

A sztár az Esquire Magazine-nak adott interjút, melynek során elmondta, hogy a Venom 2. – Vérontó kapcsán nemcsak színészi, de forgatókönyvírói kreditet is kapott, mivel együtt dolgozott Kelly Marcellel (A szürke ötven árnyalata, Szörnyella) a szkript létrehozásában. Hardy ezzel kapcsolatban gondolt a harmadik {Venom} filmre, mivel szerinte a kettőt ugyanakkor kellene megírni. A kérdező ezután közvetlenül érdeklődött a lehetséges produkcióról, ám a színész ekkor kicsit átment félénkbe, és azt válaszolta, hogy a Venom 3. addig nem kap zöld utat a Sony-tól, amíg nem látják, milyen sikeresen teljesít a második rész, de állítása szerint a stúdió illetékesei nagyon-nagyon meg vannak elégedve vele.

És hogy mégis milyen ötlete van Hardy-nak a földönkívüli szimbióta harmadik kalandjához? Nos, az interjúban úgy nyilatkozott, hogy nagyon szívesen megküzdene Tom Holland (Chaos Walking) Pókemberével, aminek persze az lenne a feltétele, hogy Venom is része lesz az MCU-nak. Erre a sztár szerint a Disney nem biztos, hogy hajlandó lenne erre, ám ő ennek ellenére is szorgalmazza az ötletet. Úgy fogalmazott, hogy nem végezné a színészi hivatást, ha nem lenne nyitott minden lehetőségre, vagy jönne izgalomba miattuk. Azt ugyanakkor elismeri, hogy egy szinte lehetetlen vállalkozásra készül, amihez sokkal magasabb szintű diplomáciai készségekre és intelligenciára lenne szükség, le kellene ülni, beszélgetni, hogy egy ilyen területtel dűlőre jussanak, ám ha mindkét fél hajlana rá, és még előnyük is származna belőle, miért ne vágnának bele? Zárásként elmondta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ötlete valósággá váljon, egy aktuális hasonlattal élve szerinte egy 100 méteres síkfutónak butaság lenne, ha nem az olimpiai indulást célozná meg, szóval ő is ezen a “pályán” szeretne játszani.

Hardy tehát igen merész álmokat dédelget, a kérdés már csak az, hogy a Mickey egeres cég (na és Kevin Feige Marvel-főnök) tényleg benne lenne-e a dologban, és beengedné-e Venomot az MCU-ba, hogy ott bajuszt akaszthasson legnagyobb ellenfelével, Pókemberrel. Mi a magunk részéről nagyon szívesen megnéznénk kettejük csörtéjét (különösen azért, mert legutóbbi “randevújuk” a 2007-es Pókember 3-ban nem sikerült túl emlékezetesre) és reméljük, a Sony és a Disney illetékesei is hasonlóképpen gondolják.

A Venom 2. – Vérontó tehát október 15-én debütál a mozikban, legalábbis az Egyesült Államokban, arról ugyanis nincs információ, hogy a nálunk (is) érvényben lévő szeptember 16-i dátumra befolyással lesz-e az újabb halasztás.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak