Kapcsolat

Film

Megvan a Borderlands-film Moxxija, de nem ő az egyetlen, akiről megtudtuk, kinek az alakításában fog megelevenedni a vásznon…

Szépen alakul a Borderlands stábja.

blank

blank

Hat év bizony hosszú idő, főleg, ha tétlen várakozással telik. Épp ennyi ideje “porosodik a polcon” a Borderlands-film is, ám a közelmúltban az események felgyorsulni látszanak a projekt körül. Kiderült, hogy az eddig jobbára csak horrorfilmeket dirigáló Eli Roth (Kabinláz, Motel) fogja rendezni, a szereplőket pedig olyan nevek keltik majd életre, mint Cate Blanchett (A Gyűrűk Ura-trilógia), Jamie Lee Curtis (Halloween), Kevin Hart (Jumanji-Vár a dzsungel), Édgar Ramirez (Holtpont) vagy éppen Jack Black (King Kong). A névsornak azonban itt még koránt sincs vége, a napokban megtartott újabb casting után további tagokkal bővült a film szereplőgárdája.

blank

A Borderlandsot gyártó Lionsgate bejelentése szerint a játék egyik legnépszerűbb karakterei közé tartozó Moxxi Gina Gershon (Riverdale) alakításában fog megelevenedni a gyöngyvásznon, ami tökéletes választásnak tűnik, hiszen az 58 éves színésznő szinte minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami Moxxi repertoárjában is megtalálható. A produkcióhoz Gershonon kívül csatlakozott még Cheyenne Jackson (Amerikai Horror Story), aki Jakobsot fogja eljátszani, aki a film helyszínéül szolgáló Pandora kifinomult úriemberről alkotott képét hivatott reprezentálni, a történet szerint pedig házasságra lép Hammerlock-kal, akit Charles Babalola (Tarzan legendája) fog alakítani. Benjamin Byron Davies (A Hangya és a Darázs) Marcust, egy fegyverkereskedőt fog megszemélyesíteni, míg Ryann Redmond (Younger) és Steven Boyer (Kémek hídja) Ellie-t és Scootert, akik egy hulladékkezelőt működtetnek a Pandorán. Valamint ott lesz Bobby Lee (Kémek a szomszédban) is, aki Roland egykori egységének katonáját játssza.

A Borderlands-film (amelynek forgatása kis hazánkban, Budapesten zajlik Craig Mazin {Csernobil} forgatókönyvéből) bemutatódátuma még nem ismert, de valószínűleg leghamarabb csak 2022-ben számíthatunk rá.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak